Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Radúz (Tomáš Maštalír) vyhlási lov na svoju milovanú ženu a zahrnie doň s prísľubom štedrej odmeny aj susedné hradisko Veľký stôl. Vlad (Juraj Loj) je presvedčený, že odpovede na jeho otázky mu môžu poskytnúť len Avari. Lenže ako sa k nim dostať? (TV JOJ)

Recenzie (13)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Fantasmagória v plnom prúde pokračuje ďalej. Ale keďže sa už aj historici búria, že so Slovanmi má toto spoločné asi ako degeš s robotou, jediný prínos seriál prináša v poznaní, že Cinkota fetuje ďalej, či už ako šaman, či už ako plešivec v pruhovanom pyžame. Apropo keď už hovoríme o plešivcoch, ono to vyzerá, že sa medzi Slovanmi 7. storočia rozšírila záhadná choroba a všetkým mužom záhadne miznú vlasy. Nájdu sa aj výnimky, ale Maštalír, Loj, Cinkota, Hryc svoje porasty márne hľadajú. Najtrápnejší v tejto časti bol však slovník zúčastnených. To si fakt myslíme, že sa v dávnej minulosti bežne hovorilo, kde mám babu? To je tak, keď scenár píše záprdok bez kúska znalosti skutočných dejín. ()

corona 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čo sa týka súčasného jazyka a slangu, zostáva tento diel neprekonaný. Vo filme sa objavil aj jeden zásadný fantasy prvok a to keď Belo ulovil bažanta, ten sa totiž v Karpatskej kotline pôvodne nevyskytoval, teda bol u nás vysadený v neskoršom období. Radúz musí mať o obyvateľoch Veľkého stola vysokú mienku, keď hľadal "peknú babu s mandľovými očami", musel predpokladať, že sú dostatočne scestovaný aby poznali mandľu. Čakám, kedy si navaria hrniec dobrých bryndzových halušiek. Desana zažila skutočný ale úplne zbytočný wellness, vlasy mala ako predtým a Cinkotu sa nezbavila. V seriáli sa konečne začalo niečo diať, len neviem či ten smer, ktorým sa to uberá, je ten správny. ()

David.Darco 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kde sú prosím tie fantasy prvky, na ktoré nás toľko tvorcovia lákali? Kde sú? A za ten scenár by som vážne trestal! To vážne nikomu zo štábu neprišlo debilné že Maštalír hľadá peknú babu? Nedúfal som v zlepšenie, ale tých hrotov je naozaj stále viac a viac. Čo je veľa, to je veľa) ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ta kvalita jde prostě pořád dolu, a to spolu s tím, jak se zvyšuje počet jazykových nesmyslů, které se v daném díle objeví. Udělat děj na tom, že někomu uteče manželka, a on jí hledá, to prostě nejde. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slabší diel ako predtým ale stále fajn. Scéna s Čedarom a vyháňanie diabla cool. A maštalírové hľadám peknú babu ma rozsekalo. Akože aspoň na slovník dávam bacha ked tvorím seriál. To už môžu v dalšom dieli rovno rapovať. ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Herci stále nepresvedčiví a scenár ďaleko od dokonalosti. Belo dostáva ako dar avarský luk. Skúša ho ale zbieranie šípov má na háku, čo je myslím nezmysel. Draha predvedie celkom vydarený rituál "vyháňania diabla". ()

Dechman odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dva diely za jeden večer tomuto seriálu evidentne pomôžu, keďže je to strašný brak! Kvalita natočeného seriálu nedosahuje ani bežný obraz HD pri sledovaní hokeja na RTVS, alebo denných seriálov...preto to u mňa končí ako ....viď moje hodnotenie. Totálna chujovina a to som ešte mierny...Osada havranov bez havranov, žiadna zápletka, stále ten istý pocit, že to nikam nejde, žiadna poriadna zápletka, "vrava" ako z jazykovedného ústavu, scéna keď Maštalír hľadá kvázi čosi čo si vybral za ženu z pastierom - to ako vážne, niekomu alebo skoro všetkým asi preplo v tomto diele, ani sa nečudujem, že osvetlovač radšej zhasíňal, lebo videl, že sa na to nebude dať pozerať! Tento seriál potrebuje nový názov: "Keď sa zobudím z víkendového tripu, tak sa vrátim z lesa" ()

JimWalker007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Maštalír je v tejto epizóde evidentný svetobežník v čase a priestore - najskôr vyhlási, že je idiot, potom pátra po babe s mandľovými očami....Vieme, nemôže za to, to skôr scénaristi pracovali narýchlo alebo študovali dištančne... už len čakám, kedy budú hovoriť o pistáciovej farbe a jesť zemiaky... ()

Reklama

Reklama