Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Horor
  • Animovaný

Recenzie (2 599)

plagát

MacGyver - Márnotratník (1985) (epizóda) 

Návrat k Macovi po dlhej dobe a kurňajs to bolo hrozné, nebyť záveru a slušného odrbu policajtov, tak nie je o čo stáť.

plagát

Mladá dáma (2024) 

Drsnejšia rozprávočka pre slečny. Hoci som si myslel že trailer vyzradzuje jeden dôležitý aspekt (a nemýlil som sa) tak napriek tomu dokáže doniesť i dve celkom príjemné "zvraty".  Občas trošku drsnejšia smrť (černošský rytier alebo sprievodca) a relatívne nekompromisný záver na rozprávku. Len drak síce vyzeral CGI dobre ale ten dizajn bol taký divný a ešte sa mi nepáčil extra rýchli prerod s princeznej na drakobijcu a  krátky záverečný súboj. Na Netflix ale dosť dobrá podívaná.

plagát

La sombra de la ley (2018) 

Naozaj fajnový detektívny film o časoch ROH v Barcelone. Hlavný hrdina je naozaj skvelý a dokonca netušíte či je kladas či záporák, slečna s ROH je naozaj sexi a súboje sú podarené a na jeden záber, dokonca aj autonaháňačka nebola najhoršia, problémom sú prestrelky ktoré sú čajové a záverečná 20 minútovka ktorá strašne rýchlo uzavrie všetky linky a dovi dopo.

plagát

Kdo se směje teď (2023) 

Prekvapivo zábavná akčná blbinka, nebolo to síce až tak ustrelené než som čakal a pasáž od Vasylija po Alexeja bola najlepšou, ale i tak to mal slušné aspekty zábavy a Luky Skywalker, to bola riadna prdel.

plagát

Hunt Her, Kill Her (2022) 

Keď ťa tvoja stará nasere a ty sa rozhodneš ju na nočnej zajebať, nikdy si neber na pomoc bandu neschopných kokotov ktorý prezrú celú miestnosť ale nekuknú sa pod stôl. Asi tak by som to zhrnul. Ale zasek ubehlo to rýchlo, ale hororom by som to nenazval. A prečo to pacli na pílu a vôbec nevyužili cirkulárku nechápem (respektíve využili ale inak než som čakal)

plagát

Modrý tiger (1994) 

Nuž musím povedať, že som čakal viac, ono to síce začne výborne ale potom tempo silno upadne a napraví sa to až v závere kde príde aj jeden celkom nečakaný zvrat (a nie nemyslím ten s tetovaním ktorý je čitateľný na míle dopredu). Ale ako celok dávam 3* viac si nezaslúži.

plagát

Solo (1996) 

Pozrieť sa to dalo, ale žeby som sa nejak bavil, to sa nedá povedať, škoda, lebo B-čková akčná zábava to mohla byť.

plagát

60 minut (2024) 

"Kde je tu východ?"-"Ten už hledám tři dni kámo." Slušná nemecká mlátička kde nás hošan musí dobehnúť k dcére , kúpiť jej tortu a mačku čo sa volá cibuľa a dať pritom na hubu pár gangstrom. Film nijak neoplýva zvratmi ani nejak extra príbehom, ale keď dôjde na súboje, tak majú šmrnc, najmä súboj 4vs4 v telocvični alebo súboj 1 na 1 s tým bradatým černochom. Priemer ale na jedno pozretie v pohodičke vec.

plagát

Súboj bez pravidiel (1992) 

Náš drakoš verzus nemecký psychoš. Vcelku taká volovinka s občas parádnou následnosťou scén (rozumej úplne od piči). Len je pravda, že súboje sú také meh a okrem posledného kde sa už aj začne trošku viac zabíjať a strieka krv. Ale najlepšia postava je mafiózo ktorého sa každý bojí a pritom je to taký nič týpek. Hej a ešte poteší aj to jak sa krátko po sexe k hrdinovi postaví jeho láska, no to som mysle, že sa doštím s tej stupidity. 3* však dávam, ale je to hodnotené na inej stupnici.

plagát

Sám v temnotě (1982) 

Slušný film ktorý začne viac menej psychologicky až komediálne aby postupne prešiel až do naozaj výživnej polhodinky. Síce ten zvrat ohľadom štvrtého hošana je tak trošku jasný, ale inak to je dosť nečakané a ten záver to bol teda zaujímavý krok.