Reklama

Reklama

Pokémon

(seriál)
  • Česko Pokémon (viac)
Trailer 3
Japonsko, (1997–2023), 476 h 32 min (Minutáž: 22–25 min)

Réžia:

Kunihiko Jujama, Masamicu Hidaka, Norihiko Sutó, Júdži Asada (viac)

Hrajú:

Ikue Ótani, Rika Macumoto, Minami Takajama, Majumi Iizuka, Júdži Ueda, Megumi Hajašibara, Šin'ičiró Miki, Bin Šimada, Činami Nišimura, Fumiko Orikasa (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(9) / Epizódy(1234)

V roku 1995 autor Satoshi Tajiri priniesol do spoločnosti Nintendo ukázať svoj námet o Pokémonoch a rozpútal tak celosvetový ošiaľ počítačovej hry, na základe ktorej vznikol v roku 1998 japonský animovaný seriál s vyše dvesto epizódami. Desaťročný chlapec Ash má jeden obrovský sen chce sa stať pánom virtuálnych postavičiek a príšeriek Pokémonov. Vydá sa preto do sveta s cieľom stať sa majstrom v Lige Pokémonov. Spolu zo svojim verným Pokémonom Pikaču sa bude snažiť vybojovať osem odznakov na postup do ligy. Ash, Pikaču a pokemonskí kamaráti musia zachrániť všetkých vzácnych pokémonov pred ich zlými lovcami. Maskovaní nepriatelia ich môžu pomocou techniky a výbojov premeniť napríklad na zlých duchov. Ash, Misty, Brock a Pikaču sa preto musia vrhnúť do nekonečných dobrodružstiev a zachrániť svet! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa patrik1177 k tomuto seriálu (2)

Pokémon (1997) 

Síce je to seriál určený hlavne pre deti, ale aj tak som sa ho rozhodol znova pozrieť. Veľkým negatívom je, že tvorcovia vymýšľajú stále nových Pokémonov a už je to strašne otrepané. Natáčanie sa malo skončiť už dávno. Ale aj napriek tomu dávam 90%. ()

Ruby and Sapphire (2002) (S02) 

Síce je to seriál určený hlavne pre deti, ale aj tak som sa ho rozhodol znova pozrieť. Veľkým negatívom je, že tvorcovia vymýšľajú stále nových Pokémonov a už je to strašne otrepané. Ďalšou nevýhodou je, že táto séria nebola nikdy nadabovaná do češtiny ani slovenčiny. Ale aj napriek tomu dávam 80%. ()

Súvisiace novinky

Hlasujte o nejlepší anime desetiletí!

Hlasujte o nejlepší anime desetiletí!

10.07.2010

Za posledních deset let japonská animovaná tvorba zažila neuvěřitelný boom a její vliv se promítl i do jiných sfér kinematografie a popkultury, jako například do videoklipů Linkin Park nebo filmu… (viac)

Reklama

Reklama