Reklama

Reklama

Digimon - hranice

(seriál)
  • Japonsko Digimon Frontier (viac)
Japonsko, (2002–2003), 19 h 10 min (Minutáž: 23 min)

Hrajú:

Džunko Takeuči, Kumiko Watanabe, Kazuko Sugijama, Masato Amada, Sawa Išige, Hiroši Kamija, Ken'iči Suzumura, Mamiko Noto, Masaja Onosaka, Micuo Iwata (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(50)

Obsahy(1)

Štvrtá séria nás opäť zavedie do Digisveta, kde digimoni potrebujú pomoc detí na záchranu sveta pred zlým Cherubimonom snažiacim sa ovládnuť všetko naokolo. Hlavní hrdinovia dostanú SMS správu na mobil, ktorá im oznámi, že na nich čaká metro do Digisveta. Už len nasadnúť a dobrodružstvo sa môže začať. (Kwaichi)

Recenzie (10)

Simo16 

všetky recenzie používateľa

No čo na to povedať.Keď som bol malý, tak som tento seriál zbožňoval a nevynechal som snáď jediný diel.Teraz sa mi už protivý, ale ja hodnotím to čo bolo a nie to čo bude.Takže za 5, jednoznačne. ()

baghira2 

všetky recenzie používateľa

Nehanbíte sa vôbec tu na to nadávať? Vždy najviac kritizujú práveže Tí, ktorí ani prstom nepohnú. Dieťa vie hádam samo čo chce vlastne pozerať. Iba Vaša obmedzenosť je schopná mu v tom brániť. - Keď niečo nechce tak to hádam nebude pozerať. Rozhodnutie by malo byť výhradne a výlučne na ňom. Ak ste takí veľmi múdri, vytvorte Vy nejaký anime seriál podľa Vašich predstáv a ja Vám budem naň posielať kritiku. Na rozdiel od Vás však neobjektívnu kritiku nenapíšem, aká sa tu z Vaších prstov priam valí. - Niektorí užívatelia by sa rozhodne mali naučiť rozdiel medzi objektívnou a neobjektívnou kritikou. Bohužiaľ. Tú, ktorú napísali konkrétne tu; je práveže tá neobjektívna. Pre lepšie pochopenie. Podľa toho ako Vy tu píšete, zrovna tak by som mohol hodnotiť aj ja Vás a Vaše zmýšľanie. Bez urážky. ()

Reklama

Reklama