Reklama

Reklama

Epizódy(22)

Obsahy(1)

Dlouho předtím, než se Liu Kang, Sonya Blade a Johnny Cage utkali s Shang Tsungem a jeho přisluhovači v turnaji Mortal Kombat, bojoval mnich Kung Lao (Paolo Montalban), zlodějka Taja (Kristanna Loken) a bývalý strážce Siro (Daniel Bernhardt) proti krvelačnému imperátorovi Shao Kahnovi, jeho mágovi Shang Tsungovi (Bruce Locke), jed plivajícímu Reptilovi (Jon Valera), čaroději Quan Chimu (Adoni Marapis) a jeho trojici nemrtvých vražedkyň (Dana Hee, Jamie Pressly, Renee Tenison), královně Kreeye (Fabiana Udenio) a její prvorozené dceři Vorpax (Tracy Douglas) či Scorpionovi (Chris Casamassa). Za podpory ochránce pozemské říše lorda Raydena (Jeffrey Meek) a princezny Kitany (Audie England) bojují o osud lidstva, rozhodnuti chránit ho za každou cenu, i kdyby jí měl být jejich vlastní život... (Chen)

(viac)

Diskusia

Leno

Leno (hodnotenie, recenzie)

Ratemus

mohli by byť ešte OVEĽA realistickejšie , ale už by to neprešlo cenzúrou ( v žiadnom štáte ) 

Marius_ss

Marius_ss (hodnotenie, recenzie)

Pamätný serial, kedysi ho davali na Markize (myslim v roku 2003), nema nahodou niekto nahravky ? Velmi rad by som to znovu videl v sk zneni, ale reprizy sa od Markizy asi nedočkam. Kludne vymenim za hocičo z mojej ponuky.

ezop1012

ezop1012 (hodnotenie, recenzie)

nechapem to nizke hodnotenie, suboje dobre, pribeh dobry, zeny prekrasne a koniec fatalny. 4/5

Banan121

Banan121 (hodnotenie, recenzie)

Pro fanousky MK vyborny serial. Jediny problem vidim v obsazeni hlavniho hrdiny. Kung Lao by mel byt poradnej velkej tvrdej chlap (aspon jako Siro v podani Dainela Bernhardta). A ne takovej klucina.

fcreading

fcreading (hodnotenie, recenzie)

Dávam všetky hviezdičky. Záver bol fakt fantasticky ale aj začiatok bol excelentny. Musim pochvalit pánov režisérov za tento seriál, od filmu mortal kombat je toto najlepšie každému odporúčam tento seriál si pozriet. Ja dávam 5 hviezdiciek

skocan

skocan (hodnotenie, recenzie)

BOZE,JA TEN KONEC PROSVIH!!!ale uz jenom skorpion ze sub zerem stoji za 3 hvezdicky

Reklama

Reklama