Reklama

Reklama

Rambo: Posledná krv

  • Česko Rambo: Poslední krev (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

John Rambo sa konečne vrátil domov. Usadil sa na ranči v Arizone a démonov zo svojej zabijackej minulosti sa snaží vyhnať pokojným životom kovboja v americkom zapadákove. Nájde si aj niekoľko ľudí, ktorých má rád a na ktorých mu záleží. Má šancu dosiahnuť vnútorný pokoj. A práve obyčajný pocit, že má konečne pre čo žiť, ho neľútostne vráti tam, odkiaľ sa snaží utiecť. Do sveta zabíjania. Dcéra jeho dávneho priateľa totiž nedbá na výstrahy a vydá sa za hranice do Mexika, kde ju unesie miestna mafia. Únosy dievčat na nútenú prostitúciu robia zločinci v Mexiku bežne, v tomto prípade však majú obrovskú smolu. (Bontonfilm SK)

(viac)

Diskusia

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnotenie, recenzie)

Já už další díl Ramba nechci. Tohle strašně bolelo. Smutné je, že i když toho v traileru není ukázáno tolik, jak bývá zvykem, tak přesto celý film ukázali. Důkaz, jak moc jednoduchý je :-(

fabecc1222

fabecc1222 (hodnotenie, recenzie)

Hekman

Postradatelní jsou asi pryč, zvlášť, jestli Arniemu vybouchne i Téčko, tak bude všem studiím jasné, že svalovci už jsou definitivně od válu.

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Ofiko to nikde receny nebylo, ale mas to Stejne jako s Plany uteku a tim dalsim filmem se Slyem. 

Byla to jen šuškanda a ted uz to nekde Sly neprimo potvrdil, ze kdyby nesel do Planu uteku 2,3 nebyl by nejspis Rambo.

A PU2 povazuje Sly za vetsi pruser nez Stuj nebo maminka vystreli :-) 

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Ved sam Sly hovoril o moznosti dalsieho dielu. Aj ked asi by to bol nejaky prequel v ktorom by si stary dedo Rambo spominal na svoje zaciatky. Ale z toho ai nic nebude.

na príspevok reagoval Ellmariachi

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Dalsi diel? Si si dal na obed biely prasok? Aj keby ten film utrzil hned 120 mega, tak dalsi diel nebude. Kym by Lerner a spol prepocitali ci sa im vobec oplati dalsi diel, Sly by mal 85 a Mexikanov by mohol killovat akurat tak z invalidneho vozika :)

na príspevok reagoval Lacike, Ellmariachi

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Uz je to neskutocnych 83 mega, ale aj tak stale slabota. Bohuzial sa ukazuje, ze tento typ filmov uz nie je popularny. Ja som cakal, ze sa z kin tento diel nezaplati a dalsi uz nebude.

na príspevok reagoval m.a.t.o.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

jo a jen tak mimochodem, nevim proč utíkal do nějaké rezervace. Za prvé široko daleko nebyl nikdo, kdo by nahlásil střelbu, výbuchy, či křik umírajících, takže mohl těla někde pohřbít. Ale dobře, dobře i kdyby někdo zaslechl, to všechno, jako o co jde ? Byli to mafiáni, toho nejhrubšího zrna, co mu vlezli na pozemek a on se jenom adekvátně bránil. A měl zůstat sedět. 

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Hekman

Rambo nie je prave ziskovy projekt. Keby chce zarobit toci video becka ako ako Escape plan 2,3. Prave tie musel natocit aby naskriabal tych 50 mega na natacanie Ramba. Toto je jeho srdcovka. Mohol by si si nieco zistit kym nieco napises.

na príspevok reagoval Ellmariachi

Hekman

Hekman (hodnotenie, recenzie)

Tak hlavne uz nejaky cas zpatky rekl, ze dalsi Rocky nebude, bo by uz musel boxovat sam se sebou a Rambo uz taky byt po trojce nemel, protoze by to pry uz bylo o nicem a trapny. No ale kdyz cinkani zlutaku uslysi, motyky hned spusti !

na príspevok reagoval Prometheus69

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

Nevim co řešíte.. už nějaký ten čas zpátky Sly řekl, že dle úspěšnosti Last Blood bude pokračování.. nejspíš myslel výdělky, nebo pozitivní recenze, dle toho se rozhodne..

Hekman

Hekman (hodnotenie, recenzie)

Tak to je jasny. za rok bude Rambo : Prevarena krev. Duchod Slye neco stoji a decka jsou taky nenazrany.

na príspevok reagoval ywo666

Súvisiace novinky

Zlaté maliny 2020 – nominace

Zlaté maliny 2020 – nominace

09.02.2020

Tradičně se Zlaté maliny aka ceny pro nejhorší filmy roku udílí noc před Oscary. Letos tomu tak není, pořadatelé se dosud ani nerozhodli, kdy ceremoniál vlastně proběhne, místo toho však dnešek… (viac)

Sylvester Stallone se chopí korejské detektivky

Sylvester Stallone se chopí korejské detektivky

08.05.2019

Produkční společnost Sylvestera Stallonea (Rambo, Rocky) Balboa Productions získala práva na remake jihokorejského thrilleru The Gangster, the Cop, the Devil, jenž bude debutovat letos na filmovém… (viac)

Opuštěný Rambo projekt stále žije

Opuštěný Rambo projekt stále žije

19.10.2018

Sylvester Stallone (Plán útěku, Creed) momentálně natáčí pátého Ramba, který se bude odehrávat v Americe a stárnoucí hrdina John Rambo ve filmu bude válčit s mexickým kartelem. Kdybychom se ale… (viac)

Reklama

Reklama