Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer
Akčný / Komédia / Dráma / Rodinný / Športový
USA, (2018–2024), 34 h 9 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrajú:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(6) / Epizódy(60)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (31)

Degenerovaný machr (2018) (S01E01) 

Príbeh: Johnny stále bojuje s démonmi minulosti kedy sa jeho život navždy zmenil v jednom jedinom momente a síce prehrou s Danielom Larusom. Teraz sa potĺka životom a snaží sa nájsť jeho zmysel. Prevedenie: Veľmi silná dávka nostalgie. Umocňujú ju aj zábery z pôvodného filmu a veľmi dobrá hudba. Hlavný hrdina celkom sympaťák a uvidíme akým smerom sa seriál vydá. Zatiaľ to vyzerá veľmi dobre. 95% ()

Udeř první (2018) (S01E02) 

Príbeh: Dany, ktorý sa javil ako kluďas vybuchne. Jednak kvôli rodinným problémom a jednak kvôli návratu Kobra Kai dojo do mesta. Prevedenie: Bola iba otázka času kedy sa predstaví aj Johnyho protivník a som rád že sa toho ujme pôvodný karate kid - Ralph Macchio. 80% ()

Kostlivec (2018) (S01E03) 

Príbeh: Johnny potrebuje nutne nových študentov aby vykryl dlhy za Dojo. Daniel má problém s dcériným novým priateľom a nie je ďaleko od pravdy. Prevedenie: Miguel si začína veriť čo je super ale aj tak dostane nakladačku. Nostalgický kostým kostlivca perfektne podtrhol atmosféru. 80% ()

Cobra Kai neumírá (2018) (S01E04) 

Príbeh: Johnny v afekte dokreslí na Danielov billboard úd. Miguel dostáva doma kapky za karate a matka mu ho chce zakázať. Johnnyho syn sa fláka za školou. Prevedenie: Naši hlavný hrdinovia sa obaja potýkajú so svojimi adolescentnými ratolesťami a ich životnými pádmi. Jeden je delikvent, druhá zas fracek čo má problémy s kamošmi. 79% ()

Protiváha (2018) (S01E05) 

Príbeh: Sam konečne zistí aký je Kyler hajzel. Miguel sa jej zastane ale karta sa obráti a partička miestnych drsniakov dostáva pekne na prdel. Kobra Kai má konečne poriadnu reklamu. Daniel sa rozhodne pre zničenie Kobra Kai cez navýšenie nájmov. Prevedenie: Hudba je v popredí ale nostalgia nijako nezaostáva a všetko spolu dokonalo funguje a konečne neľutujem, že som si seriál pustil a popravde neviem sa od neho odtrhnúť. 96% ()

Houf (2018) (S01E06) 

Príbeh: Miguelov súboj dotiahol množstvo záujemcov do Kobra Kai ale Johnny v nich vidí iba úbožiakov nanešťastie mu platia účty. Robbie sa rozhodne pomstiť otcovi tým, že sa zamestná u jeho úhlavného nepriateľa čo mu nečakane zmení život aj napriek ťažkej ceste cez debilných kolegov. Prevedenie: Časť ktorá posúva príbeh ale nie je nijako prelomová ale aj tak ide o nadpriemer. 76% ()

All Valley (2018) (S01E07) 

Príbeh: Dve veľké udalosti. Johnny musí presvedčiť radu aby dali Kobra Kai možnosť zúčastniť sa turnaja karate a Miguel zas musí presvedčiť Sam, že nie je iba pošuk. Prevedenie: Daniel je zrazu všade ale interakcia je prirodzená tak mi to nevadí. Sam a Miguel sa mi ako pár páčia. 90% ()

Svlékání kůže (2018) (S01E08) 

Príbeh: Daniel začína trénovať Robieho bez toho aby vedel, koho je to syn. Danielov idiotský bratranec napadne Johnyho a zapáli mu auto na čo musí Dany reagovať. Na scénu vstupuje Jastrab. Prevedenie: Prerod Miguela v karate eso je na spadnutie a v Miagi Dojo sa mu rodí úctyhodný súper, ktorý mu navyše robí do jeho baby. 75% ()

Jiní, a přece stejní (2018) (S01E09) 

Príbeh: Daniel musí Johnyho odškodniť za auto a tak s ním ide na prevádzačku, ktorá končí spomínaním v bare. Sám Daniel vidí, že Johny to v detstve nemal jednoduché a východiskom z toho kolotoča bolo členstvo v Kobra Kai, ktorá mu nahradila otca. Jej terajší členovia si podali partičku miestnej detskej smotánky na útesoch. Prevedenie: Škoda toto milostného trojuholníka zaujímavejšie by bolo keby Sam skončila s Miguelom ale scenáristi zrejme fandia Robiemu. Jastrab je najviac. :) 85% ()

Slitování (2018) (S01E10) 

Príbeh: Veľký turnaj v Karate All Waley je tu a do finále sa prebojovali Miguel a Robie, ktorého na poslednú chvíľu pod svoje ochranné krídla vezme Daniel aj napriek zisteniu že je to syn jeho úhlavného nepriateľa. Víťaz môže byť ale iba jeden. Prevedenie: Páčil sa mi fakt, že do poslednej chvíle som nevedel koho si scenáristi vyberú za víťaza. Miguel sa nám stáva hajzlíkom a Robie zas poslušným psíkom. Koniec mega. 95% ()

Slitování, 2. část (2019) (S02E01) 

Príbeh: Miguel je síce šampión ale zvíťazil nečestne čo sa jeho Senseiovi nepáčilo. Po niekoľkých rokoch sa vraj do hry aj jeho bývalí majster s ktorým ale nechce nič mať. Daniel začína trénovať dvoch svojich študentov v novom Dojo. Prevedenie: Evidentne najväčšou zápletkou druhej série bude Johnyho morálny rozkol v otázke vedenia Cobra Kai v budúcnosti. Daniel stále užíva karate iba na obranu. 86% ()

Back in Black (2019) (S02E02) 

Príbeh: Zatiaľ čo Cobra Kai stavia svoje presvedčenie na troch pravidlách sily. Miagi-do sa snaží nájsť balans či už vnútorný alebo fyzický. Robie začína bývať u Larussovcov a samozrejme majú so Sam k sebe bližšie. Do Cobra Kai sa prihlási nová študentka, ktorá zas padne do oka MIguelovi. Prevedenie: Časť poukazujúca na rôzne techniky výučby karate ako aj ich užívanie. Kobry celé od betónu dostali životnú lekciu o tom, že sa nebudú napredovať zatuhnú. 91% ()

Oheň a led (2019) (S02E03) 

Príbeh: Daniel sa snaží získať žiakov pre svoje Dojo ale Johny mu to chce za každú cenu prekaziť. Kresse začína potajme vštepovať do detí nenávisť a neľútostné praktiky. Všetko vrcholí prezentáciou na festivale kde Kobra Kai prevalcujú každého. Prevedenie: Ak chce Johny viesť Kobra Kai iným novým smerom asi by sa mal Kreesa zbaviť lebo to bude prúser ako mraky. 87% ()

Okamžik pravdy (2019) (S02E04) 

Príbeh: Kreese sa začína v Dojo udomácňovať a presadzuje svoju vôľu. Johny ho prekukne. Miagi-Do získava nového študenta. Párty na pláži sa skončí fiaskom, ktoré ale Robie vybaví za pomoci svojho Senseia. Prevedenie: Opäť jedna s tých slabších epizód ktorá iba posúva príbeh ale nič zásadne gulervúce sa v nej nedeje. 70% ()

Bez váhání (2019) (S02E05) 

Príbeh: Kreese už naplno nainfikoval Jastraba, ktorý najskôr napadne svojho najlepšieho kamaráta a potom zničí Miagi-do a ukradne hviezdu cti. Johny sa zároveň dozvedá, že jeho syn je u Daniela ako doma a už tam aj báva a to ho rozseká a vráti k alkoholu. Prevedenie: Veľmi dobrá časť aby sa ukázal zlý vplyv jednotlivých postáv na ich žiakov. Osobne aj mňa by Daniel nasral keby sa choval ako vemeno. 91% ()

Koukni doprava (2019) (S02E06) 

Príbeh: Johny musí ísť navštíviť starého kamoša Tommyho, ktorému už nezostáva veľa času. Dojo zatiaľ preberá Kreese a učí žiakov svoju logiku. Daniel dáva dokopy rozbité Dojo. Prevedenie: Postupné návraty starých známych tvárí. Aj keď s trpkým smutným spomínaním. Dúfam, že Johny sa aj s Kreesom rýchlo spamätá. 90% ()

Klid před bouří (2019) (S02E07) 

Príbeh: Johny na Kreesov apel usporiada boj v lese s čelenkami. Postupne zisťuje aký zlý vplyv má na jeho Dojo. Daniel víta nových žiakov, ktorý sa ale stále správajú ako Kobra Kai. Vášeň pre nové Dojo je problém pre jeho podnikanie aj manželstvo. Prevedenie: Dobrá časť kde sa konečne Johny budí s reality druhej šance pre Kreesa. 87% ()

Glory of Love (2019) (S02E08) 

Príbeh: Vzťah medzi Sam a Robbym naberá na intenzite rovnako ak ten Migelov s Tory. Amanda a Daniel majú manželskú krízu a Johny nechce zaostávať a tak sa prihlási na zoznamku. Prevedenie: Karate išlo do pozadia aby sme mali možnosť riešiť túto milostnú telenovelu. Všetci aj tak vieme že Johny skončí s Miguleovou mamkou a bude jeho nový tatko :) 78% ()

Pulpo (2019) (S02E09) 

Príbeh: Johny a Daniel na seba náhodou narazia v reštaurácií a z prvotného znechutenia sa stane príjemné spomienkové stretnutie. Na párty miestnej hypsterky sa zas proti sebe postavia žiaci oboch Dojo. Sam to preženie z alkoholom a vrhne sa na Miguela čoho je svedkom Tris. Prevedenie: Jak tu tak píšem ten príbeh mi to pripadá akoby som písal obsah Venezuelskej telenovely. Ale našťastie je v tom aj karate a drsná hudba. 93% ()

Žádné slitování (2019) (S02E10) 

Príbeh: Sled udalostí dostáva Robbyho spať k Johnymu ale nie na dlho na miestnej strednej škole sa totiž strhne teritoriálny súboj Karate Dojo s krvavým a trpkým koncom. Prevedenie: Nič horšie som od finále druhej série ani nečakal. Mega súbojový kolotoč na chodbách strednej školy. Páči sa mi celý príbeh Jastraba, škoda že sa z neho vyliahol taký dement. Ale ako sme toho už boli viac krát svedkami, sa môže všetko zmeniť jedným rozhodnutím. Finále geniále. 97% ()

Súvisiace novinky

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (viac)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (viac)

Reklama

Reklama