Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Johnny žije ve stínu svého někdejšího úspěšnějšího soupeře, pije a je na dně. Rozhodne se proto znova otevřít školu karate Cobra Kai. (Netflix)

Recenzie (9)

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

William Zabka ( jako jediný z Karate Kid, který mluví plynně česky ) jako zkrachovalá existence zatímco Danielsan Ralph Macchio je úspěšný prodejce aut. Překvapivě to skvěle spojuje první Karate Kid přes neskutečnou nostalgii (!!!!). Jako někdo kdo vyrostl na karate filmech včetně tohoto kultovního je tenhle první díl emocionální zásah, ikdyž se jedná o hrozně jednoduchoučkou záležitost. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pre jednu generáciu bol karate kid priam kultovou záležitosťou, treba povedať že jeho návrat ma celkom zaujal a rozhodol som sa mu dať šancu. Moje očakávania nuie sú príliš veľké, na druhej strane kto nič veľké nečaká nemôže byť sklamaný a to asi vystuhuje najlepšie prvú epizódu tohto seriálu. Žiadne sklamanie ale ani diera do sveta, celkom milý priemer. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na Karate Kidovi jsem vyrostl, tak jsem prirozene k pokracovani po triceti letech pristupoval s velkymi obavami. Jaky neverici Tomas jsem ale byl. Podivat se na cely stary konfilkt z druhe strany byl genialni napad. Postava, ktera v osmdesatkach byla proste jen zly sablonovity zaporak, aby se mel kladas s kym prat, ma najednou opravdovou hloubku? A to cele na prijemne nostalgicke vlne, ktera vubec nepusobi na silu? Ano, prosim! ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johnny stále bojuje s démonmi minulosti kedy sa jeho život navždy zmenil v jednom jedinom momente a síce prehrou s Danielom Larusom. Teraz sa potĺka životom a snaží sa nájsť jeho zmysel. Prevedenie: Veľmi silná dávka nostalgie. Umocňujú ju aj zábery z pôvodného filmu a veľmi dobrá hudba. Hlavný hrdina celkom sympaťák a uvidíme akým smerom sa seriál vydá. Zatiaľ to vyzerá veľmi dobre. 95% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Prvá séria obsahuje desať dielov. Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukne rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Prvý, úvodný diel z prvej série nesie názov "Degenerovaný macher" (Ace Degenerate). Zničený, zlomený a životom znechutený Johnny Lawrence sa rozhodne, že jediným východiskom z jeho nezávidenia hodnej situácie bude to, keď znova otvorí školu karate dódžó Cobra Kai. ***** ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama