Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Miguel dozví, kdo je Robby, svěří se Johnny se svými otcovskými selháními. Daniel zorganizuje demonstraci, aby získal nové žáky. (Netflix)

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2019. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Tretia epizóda z druhej série nesie názov "Oheň a ľad" (Fire and Ice). Miguel Diaz zistil, že Robby Keen je syn jeho senseia Johnnyho Lawrencea. Sadnú si spolu a Johnny na rovinu rozpovie Miguelovi, ako to je medzi ním a jeho synom. Daniel LaRusso rozbehol reklamnú kampaň, aby získal nových žiakov do svojej karate školy Miyagi-Do. Jej súčasťou je aj vystúpenie na mestskom Valley Feste, na ktorom ho však absolútne roznesú na prach členovia dódžó Cobra Kai. **** ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden se zasekl v letech minulých, až na „stará“ kolena se seznamuje s počítačem nebo Facebookem, je staromódní, rozsévá moudra po staru (prostě od plic) a když přijde průšvih, zažene ho buď pěstmi, nebo pivem. Báječným kontrastem k Johnnymu je samozřejmě Daniel, uznávaný podnikatel a milující otec. Je samý úsměv, vzor poctivosti. Navíc nechce, aby karate bylo za zloducha. Miyagi-Do hlavně momentálně potřebuje nové žáky, video o bezplatném karate má ohlas. Dannyho napadne i další forma propagace, ale zase se bude muset vyrovnat s klacky, které mu rival hodí pod nohy. Vztahové peripetie (kdo je koho syn) dost mdlé. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Daniel sa snaží získať žiakov pre svoje Dojo ale Johny mu to chce za každú cenu prekaziť. Kresse začína potajme vštepovať do detí nenávisť a neľútostné praktiky. Všetko vrcholí prezentáciou na festivale kde Kobra Kai prevalcujú každého. Prevedenie: Ak chce Johny viesť Kobra Kai iným novým smerom asi by sa mal Kreesa zbaviť lebo to bude prúser ako mraky. 87% ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama