Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Johnny musí přesvědčit turnajovou radu, aby zrušila doživotní zákaz pro jeho školu Cobra Kai − jenže členem rady je i Daniel. Miguel a Sam jdou na rande. (Netflix)

Recenzie (3)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dve veľké udalosti. Johnny musí presvedčiť radu aby dali Kobra Kai možnosť zúčastniť sa turnaja karate a Miguel zas musí presvedčiť Sam, že nie je iba pošuk. Prevedenie: Daniel je zrazu všade ale interakcia je prirodzená tak mi to nevadí. Sam a Miguel sa mi ako pár páčia. 90% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Prvá séria obsahuje desať dielov. Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukne rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Siedma epizóda z prvej série nesie názov "All Valley" (All Valley). Johnny Lawrence chce svojich zverencov prihlásiť na turnaj. Problém je však v tom, že dódžó Cobra Kai má doživotný zákaz zúčastňovať sa súťaží. Pokúsi sa presvedčiť turnajovú radu, aby zákaz zrušila. Miguel Diaz a Sam LaRussová prežijú nádherné spoločné rande. Zaľúbia sa. Daniel LaRusso začne šestnásť ročného Robbyho učiť karate. ***** ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hodně rad, ohlédnutí i zaručených životních mouder a celkově zbytečně mentorský díl. Každopádně karate turnaj do 18 let bude po zrušení doživotního zákazu i pro Cobra Kai. Daniel dosáhl svého – má nového žáka. Samozřejmě se už dá nějakou dobu očekávat, jakým směrem se to bude ubírat/zamotávat. Laťka je vysoko, potěší i jedince, kteří nemají až tak vřelý vztah k původní filmové trilogii (ale samozřejmě je éra 80. let neminula). Já třeba ulítával spíš na prvním Karate tiger, kdy jsem si finální souboj s Kurtem McKinneym a šklebícím se belgickým Rusem Jean-Claudem přehrával několikrát za sebou. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama