Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oba senseiové zkoušejí neobvyklé tréninkové techniky a Johnny zjistí, co vyučoval Kreese. Danielova vášeň pro Miyagi-Do ohrozí jeho podnikání. (Netflix)

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2019. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Siedma epizóda z druhej série nesie názov "Kľud pred búrkou" (Lull). Daniel LaRusso zanedbáva kvôli dódžó Miyagi-Do Karate starostlivosť o svoju firmu. Jeho manželka Amanda je z toho znepokojená. LaRusso sa stretáva zoči voči s Johnom Kreeseom, ktorý stále viac pretláča svoje tvrdé trénerské metódy v Cobra Kai. Členovia oboch znepriatelených dódžó absolvujú intenzívne tréningy. Samantha LaRussová a Robby Keene začnú spolu chodiť. **** ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Samozřejmě můžeme opakovaně namítat, že kdyby Daniel Johnnyho regulérně vyslechnul (a občas to platí i naopak), leccos by se tím vyřešilo. Tvůrci ale pochopitelně potřebují nějaké dílčí zápletky. Obě skupiny žáků vyzkouší nezvyklé tréninkové postupy. V Cobra Kai budou dle očekávání razantnější, což se zamlouvá Johnu Kreesemu, podle kterého je chybou „ukázat jim slabost“. A s Johnnym se neshodnou, což má přinést na závěr série nějaké to napětí. Je jisté, že přinese. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Johny na Kreesov apel usporiada boj v lese s čelenkami. Postupne zisťuje aký zlý vplyv má na jeho Dojo. Daniel víta nových žiakov, ktorý sa ale stále správajú ako Kobra Kai. Vášeň pre nové Dojo je problém pre jeho podnikanie aj manželstvo. Prevedenie: Dobrá časť kde sa konečne Johny budí s reality druhej šance pre Kreesa. 87% ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama