Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajný románek Sam a Robbyho nabírá obrátky, zatímco mezi Danielem a Amandou to skřípe. Johnny hledá štěstí na seznamce. (Netflix)

Recenzie (3)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Druhá séria bola vyprodukovaná v roku 2019. Obsahuje desať dielov. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Ôsma epizóda z druhej série nesie názov "Sláva lásky" (Glory of Love). Johnny Lawrence sníva o milostnom vzťahu s Carmen, matkou svojho zverenca Miguela Diaza. Tá však má už novú známosť. Johnny skúsi šťastie na internetovej zoznamke. Je to veľké fiasko. V manželstve Daniela a Amandy LaRussovcov to začína vážne škrípať. Vzťah Samanthy LaRussovej a Robbyho Keenea sa prehlbuje. Zatiaľ ho však pred ostatnými držia v tajnosti. **** ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Vzťah medzi Sam a Robbym naberá na intenzite rovnako ak ten Migelov s Tory. Amanda a Daniel majú manželskú krízu a Johny nechce zaostávať a tak sa prihlási na zoznamku. Prevedenie: Karate išlo do pozadia aby sme mali možnosť riešiť túto milostnú telenovelu. Všetci aj tak vieme že Johny skončí s Miguleovou mamkou a bude jeho nový tatko :) 78% ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Danielova vášeň pro Miyagi-Do ohrožuje jeho byznys, což si nyní vůbec poprvé uvědomil. První lekce bez Johna Kreese, který razil pěsti, ale chybělo používání hlavy a Johnny se holt nechtěl vracet ke starým metodám. A když jsme u té minulosti, celý díl několikrát připomene, že tvůrci prostě mají rádi 80. léta. A když pak Johnny hledá štěstí na seznamce... skvělé. Opakovaně se navíc ukazuje, jak mohou některé křivdy minulosti přiživovat nová nedorozumění. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama