Reklama

Reklama

Majster kickboxu

  • Česko Mistr kickboxu (viac)
Trailer

Teenager Barry Gabrewsky je nemotorný samotář, který trpí astmatickou chorobou. Kvůli svému neduhu se stává terčem posměchu svých spolužáků, zejména pak školního rváče Randyho. A tak si Barry, aby unikl svým problémům, představuje sám sebe jako partnera svého bojového hrdiny z dobrodružných seriálů - Chucka Norrise. Jako mistři bojového umění se spolu dostanou do dusných džunglí Vietnamu a na vyprahlé pouště jihozápadu, kde překazí lotrovské úklady a sranou se zachránci krásné ženy. Ve škole nemají pro Barryho fantazírování pochopení - kromě učitelky Noreen Chen. Ta jej seznámí se svým strýcem, který začne Barryho učit karate. Barry pomalu získává sebedůvěru. Nakonec přijímá i výzvu svého spolužáka Randyho, aby změřili své síly na vrcholném turnaji karate, kterého se osobně účastní i Chuck Norris... (Intersonic)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (100)

nash. 

všetky recenzie používateľa

Variace Karate Kida ozvláštněná občas vtipně ujetými sny hlavního hrdiny... mile zábavná podívaná, která je vlastně splněným snem každého, kdo má nějaký ten idol. V tomto případě Chucka Norrise, který tu zábavným způsobem dotahuje k dokonalosti svůj kultovní status. I po letech se mi to hodně líbilo. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý film s Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi jeho slabšie filmy. Má zaujímavý príbeh, ktorého základ už bol použitý viackrát, ale v tomto prípade je originálne spracovaný, čo vôbec nie je nevýhodou. Opäť je to jeden z Norrisových správnych filmov, ktorý sa zameriava na zdvíhanie sebavedomia jedného teenagera, ktorý je terčom posmechu zo strany nielen spolužiakov. O akčných scénach sa dá hovoriť len ťažko, nie že by boli zlé, ale prakticky všetky sú komediálne. zaujme hlavne paródia na filmy Nezvestní v boji a Hitman 3: likvidátor. Len škoda, že záporáci v týchto paródiách sú úplne trápni. Ako to už býva, tak najlepšou časťou týchto filmov je koniec, teda už samotný turnaj, kde poteší hlavne Norrisom súboj, ale celý je plný rôznych zaujímavých disciplín. Myslím si, že nápad tohto filmu, kde je hlavný hrdina fanúšikom nejakého známeho človeka a neskôr sa s ním aj stretne je dosť dobrý a mohol by sa vyskytovať aj častejšie. A som spokojný aj s hereckým obsadením, lebo všetky dôležité postavy sú dobre obsadené. Dosť ma tu zaujala aj hudba. Ja mám určite radšej Norrisove typické akčné filmy, ale ani takýto film občas nezaškodí. Objektívna kvalita filmu-65%, film sa páči mne na 58%. ()

Reklama

Terva 

všetky recenzie používateľa

Příběh o chlapci, který byl vítězem jen ve své fantazii. Dokud na scénu nevstoupí hrdina jeho snů, aby bojovali společně. - Hrdina dětských snů a jeho šampión - neporazitelná dvojice. Z nešikovného a vysmívaného chlapce udělá karate obdivovaného hrdinu. Jak by taky ne, když mu radí slavný Chuck Norris! Scénář : Galen Thompson a Lou Illar. Kamera : João Fernandes. Hudba : Alan Silvestri. CITÁT - Kelly Stone ( Joe Piscopo ) : Chuck Norris? Chuck Norris? Ten už nezápasí a hlavní důvod, jeden z hlavních důvodů, proč už nikdy nebude zápasit, jsem já. Nezápasí, protože bych mu nakopal zadek! ()

TheMaker 

všetky recenzie používateľa

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Na tomhle jsem ujížděl, když jsem chodil do školky. Pamatuji si, že jsme si s kamarádem ve školce na to hráli, že já jsem Chuck on Barry a naopak. Ještě dnes se tomu smějeme. Opravdu jsme ten film spolu milovali. Nemůžu jinak. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Kwaichi 

všetky recenzie používateľa

Pekný film motivujúci hlavne deti k aktivite. Je dobré, že ľudia ako Chuck Norris alebo Jackie Chan nemyslia len na svoju kariéru a snažia sa pozitívne vplývať na mladú generáciu. Najlepší bol koniec: Barry: To bol vždy môj sen. Chuck: Sny sa vždy stanú skutočnosťou Barry, len pre to treba niečo spraviť. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (3)

  • Autor hudby Alan Silvestri už predtým spolupracoval s Chuckom Norrisom na filme Delta Force (1986). (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 18. novembra 1991 do 20. januára 1992 v Houstone. (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris urobil tento film ako láskavosť pre svojho brata Aarona, ktorý ho režíroval. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama