Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parížsky policajt Sylvain Marot je proti svojej vôli prevelený do Marseill. Bývalý komisár Gilbert, terazí primátor mesta, ho poverí špeciálnou úlohou. Má zlikvidovať gang talianskych zlodejov, ktorí v atraktívnych Ferrari vykrádajú jedno klenotníctvo za druhým. Lenže so slabo vybaveným vozovým parkom francúzskej polície to pôjde veľmi ťažko. Silvain tak má len jednu možnosť. Prehovoriť k spolupráci Eddyho Makloufa, synovca slávneho Daniela Moralese. Eddy totiž po svojom strýčkovi zdedil jeho vytunený Peugeot 407. Škoda však, že ale nezdedil jeho vodičské schopnosti. Zato Sylvain je excelentný šofér, ktorý sa s volantom v ruke asi narodil. (Magic Box)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (130)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Z mnoho pohľadov, aktuálne dielo (možno teraz fakt konečný) „Taxíka“ je len paródiou samého seba. (To isté platí aj v prípade Bernarda Farcyho.) Málo vtipných scén a aj tie sú väčšinou ploché. Výnimkou je však návšteva u „Itala“, ktorá je asi najvydarenejším a najvtipnejším momentom. „Vin Diesel image“ F. Gastambidovi síce na prvý pohľad vyčarí úsmev na tváre, ale to nevydrží dlho. Takže spíš som toho názoru, že v tejto forme sa jedná o „zbytočné“ pokračovanie. P.S. 1: A strašne postrácam cameo S. Naceriho alebo F. Diefenthala. P.S. 2: Je smutné vidieť, že pán Benson do toho išiel. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Člověk, co by mohl být, kdyby byla Marseille vesnicí, klidně označován za vesnického idiota, jeden vyfouknutý Vin Diesel a starý známý Peugeot, kterému motor nezadřel ani saharský písek. Do toho stanice městské policie, kde je nejinteligentnější kávovar, zvracení, rozstřikování hoven a rychlá jízda ulicemi. Humor sice není úplná oligofrenie, ale víc jej najdu v taxíku Aleše Hámy.. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Francúzska komédia, kde z hlavných postáv je biela vlastne len jedna žena, inak samý Arabáš, Alžírčan, nejaký Poturčenec, opekaný Vin Diesel a podobne. Proste Francúzsko v novom šate. Pričmudenci sú králi a blondínky im ležia pri nohách. To už človeka napadne len úryvok z pesničky Tabáček: "No je to fakt bída" ()

Ace.A.T.L. 

všetky recenzie používateľa

Tohle bylo celý o dost nesmyslných a fyziku popírajících kravinách. První a druhej díl byl super v tom, že se dalo jakš takš těm kouskům s autama i věřit, dál už to stáo za prd a tohle byl absolutní výplach. Když pominu to, že by to mělo bejt založený na tak skvělý jménu, jako je pojem TAXI, tak to je průměrná až podprůměrná komedie s pár světlýma zábleskama. Ne, že bych úplně znechuceně odcházel, ale dělal jsem v klidu u toho další věci a nevadilo mi to. POZOR SPOILER: Když už chtěli zničit Taxi Péžu, tak to mohl udělat efektivněji a hlavně smyslupně. Za mě slabý 2* a NEDOPORUČUJU ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Taxi sériu mám skutočne rád , vždy sa pri nej kvalitne nasmejem a preto ma pokračovanie veľmi potešilo. Bohužiaľ nebolo úplne také ako som si to predstavoval. Najviac filmu ublížilo že je to pokračovanie Taxi a tým pádom to väčšina ľudí rovno zatratí. Ja som sa v celku bavil, pár krát aj zasmial a kto videl predošlé časti ocení jednu scénu ktorá bola skvelá. Hudba výborná . Pre mňa za 3 * a rozhodne nie také zlé ako sa tu píše. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Frédéric Diefenthal dostal možnost si zopakovat roli Emiliena, nicméně když se dozvěděl, že Samy Naceri měl mít jen malé cameo (které navíc odmítl), tak se rozhodl na projektu nepodílet. Fanouškům poslal skrze twitter zprávu: „Emilien bez Daniela prostě nejde dohromady“. (UncleMorty)
  • Když má vrtulník doprovázet dron, tak v jednu chvíli letí za dronem, ale pak je záběr z dronu na vrtulník zezadu a v dalším záběru už zase vrtulník sleduje dron. (Ace.A.T.L.)
  • Natáčelo se v Marseille a Paříži. (BMW12)

Reklama

Reklama