Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williamsová (Queen Latifah) je krásna, neústupná a sexi taxikárka, známa tým, že sa ulicami New Yorku zásadne rúti rýchlosťou presahujúcou 150 km za hodinu! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektív, jeden z najlepších, ktoré New York má, ale, bohužiaľ, zároveň jeden z najhorších šoférov, akého kedy mesto zažilo. Andy je na horúcej stope gangu brazílskych bankových lupičiek vedených krásnou Vanessou (Gisele Bündchenová) a prehovorí Belle, aby mu pomohla štvoricu prefíkaných zlodejok chytiť. Chladnokrvná taxikárka a sebavedomý policajt sa spoločne púšťajú do napínavej hry na mačku a na myš a usilujú sa vypočítavé krásky prekabátiť. Divoká naháňačka sa môže začať, ale len v tom prípade, ak sa dovtedy Belle a Washburn nezabijú navzájom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (243)

Acrobat odpad!

všetky recenzie používateľa

Ty s ňou nepretekáš? A k čomu to bude, kam to dospeje ? Po NY ? Nemyslím... Rozstrieľajú ťa poliši, oni najprv pália až potom sa pýtajú. Kde si náš francúzsky mesiáš, kde si ? Tučná černoška v PC aute alebo velebenej statike, bez ktorej by amatér hrubého zrna Story neurobil "story". Príšernú, priam trápnu vec s fickiou vtlačenia duše, pocitov, emócií ( a pritom vôbec nie komplikovaných, stačí jednoduchých). S autami to nemá nič spoločné, nekoná sa automobilový fetiš, nie sú tu šibnutý Nemci na Mercedese. Chýba posvätnosť francúzskej V6 proti "porsche" motoru v krásnych lokáciách bez PC. Amerika sa obnažila, strhla si šaty a ukázala nemohúcnosť a gýč. Ale neplačem ani náhodou. (videné 03.04.2016, JOJ archív) ()

ninho 

všetky recenzie používateľa

Kdybych dřív neviděl originál, možná bych přidal 3*. Zatímco u původního filmu jsem se příjemně pobavil, tak tady jsem se jenom párkrát uchechtl. Hlavně se mi tolik nelíbila ústřední dvojice(až na pár světlých momentů), na které vlastně celý film stojí. Příjemným zpestřením u tohoto filmu jsou ale určitě bankovní lupičky. ()

Reklama

alambert odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechapu, jak muze nekdo natocit kopii filmu, ktera se jmenuje stejne, je o tom samym a jsou v ni uplne stejny dialogy (fakt kompletni vety), ale je uplne trapna, hrozne animovana a i jinak na prvni pohled nizkorozpoctova...proste na tenhle film nekoukejte, pustte si originalni Taxi (1998)...Tohle je ODPAD!!! PS: vzkaz pro geminiho: to teda ne! xD ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Jeden klad filmu musíte uznať - strihová skladba úvodnej sekvencie. Experimentovanie s montážou a švenkovaním, dynamické radenie záberov najrozličnejších veľkostí v prebleskujúcej mozaike staccatového strihu, predimenzovaný a digitálnymi filtrami/efektami prepchaný módny hyperrealizmus, to všetko vypaľuje obrazy neskutočnou silou priamo do hlavy. Genialite (či popkornovému manieristickému prefabrikátu, záleží na uhle pohľadu) týchto pár sekúnd sa už americké Taxi nielen nepriblíži, ale ani po ňom nežmurkne. Ostatok si komentár nevyžaduje. 10% ()

Sign odpad!

všetky recenzie používateľa

Dobrá, nerad dávám Odpad, to si podle mne nezaslouží žádný film, až opravdu na pár vyjímek, co opravdu nesnáším je špatný remake dobrého filmu, tady to sedí ale nepřesně, tohle je HODNĚ špatný remake na HODNĚ dobrý film, ne, tohle je OTŘESNÝ remake na SKVĚLÝ film, vše co v tom filmu bylo mne jako diváka uráželo včetně hlavní ´´hrdinky´´, takhle mi na nervy nelezl ve filmu hodně dlouho, možná si snad ani nepamatuju jestli někdy vůbec někdo ano. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)
  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)

Reklama

Reklama