Reklama

Reklama

Krypton

(seriál)
  • USA Krypton
Trailer
USA, (2018–2019), 13 h 55 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvorcovia:

David S. Goyer

Predloha:

Joe Shuster (komiks), Jerry Siegel (komiks)

Hudba:

Pinar Toprak

Hrajú:

Cameron Cuffe, Georgina Campbell, Ian McElhinney, Elliot Cowan, Rasmus Hardiker, Gordon Alexander, Oliver Cotton, Desmond Edwards, Paula Malcomson (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Co kdyby Superman nikdy neexistoval? Seriál Krypton, který se odehrává dvě generace před zničením Supermanovy domovské planety, sleduje Seg-Ela (Cameron Cuffe), dědečka legendárního Muže z oceli, stojícího před konfliktem života a smrti – má zachránit svou domovskou planetu, nebo ji nechat zničit a spasit tak osud svého budoucího vnuka? Ve vládě Kryptonu zavládl chaos a rod Elů je vyloučen ze společnosti. Seg se snaží očistit rodinnou čest a zachránit ty, které miluje, zatímco se potýká se známými postavami světa DC Brainiacem a pozemšťanem Adamem Strangem cestujícím v čase. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa baclajean k tomuto seriálu (11)

Krypton (2018) 

Pre mňa osobne sklamanie v tom zmysle, že som čakal oveľa viac: námet bol výborný, no spracovanie mohlo byť lepšie, herci sa zväčša tiež výkonmi nepretrhli, čo uberalo na hodnote asi najväčšmi. Už úvodná časť, ktorá by mala diváka k sérii pripútať, spravila skôr opak. Celkovo povedzme tak 3.2/5 ()

Pilot (2018) (S01E01) 

1.5/5, celkom zlý začiatok seriálu. ()

The Rankless Initiative (2018) (S01E03) 

Začína sa to rozbiehať smerom k hlavnej zápletke, zatiaľ najlepšia časť, i keď stále celkovo nič svetoborné. ()

House of Zod (2018) (S01E05) 

Ani piata časť nedosiahla úroveň, kedy by som si mohol povedať, že sa naozaj vydarila. ()

Transformation (2018) (S01E07) 

Zatiaľ asi najlepšia časť, už bolo načase. No stále to na 4/5 nie je. ()

The Phantom Zone (2018) (S01E10) 

Páči sa mi, ktorú vetu umiestnili ako poslednú v celej sérii - už za to som pridal jednu hviezdičku do hodnotenia. Po zbabranej úvodnej časti sa záver vydaril o čosi viac. ()

Light-Years from Home (2019) (S02E01) 

Časť plná zaujímavých zvratov, no dúfam, že sa to v nasledujúcich epizódach rozbehne troška viac. ()

Ghost in the Fire (2019) (S02E02) 

Tak už sa nám to zase pekne rozbieha :) ()

In Zod We Trust (2019) (S02E06) 

Ten Brainiac sa nezdá! Bez neho by... veď sme videli :) ()

Mercy (2019) (S02E08) 

Pre mňa neslaná-nemastná časť. Na to, čo v nej tvorcovia divákovi zobrazili, mohli využiť aj o 30 minút menej. V podstate nič preborného sa nestalo, a to už ideme pomaličky finišovať. ()

Blood Moon (2019) (S02E09) 

Teším sa, že po pomerne nezáživnej minulej časti to opäť nabralo grády. Prekvapilo ma, že sa režisér rozhodol pre toľko slow-motion záberov počas útoku na loď Saggitariov, ale asi si pozrel Matrix, Maxa Payna alebo seriál Spartacus. A ten moment v závere, keď tam Seg-El ostal trčať... režisér si pozrel asi aj Armageddon. ()

Súvisiace novinky

Michael Bay stále chystá Loba

Michael Bay stále chystá Loba

20.06.2019

Fanoušci brutálního psychopata, jenž o sobě prohlašuje, že je nejlepším lovcem lidí v celém vesmíru, v posledních dnech neměli moc důvodů k radosti. Postava Loba totiž dostala od stanice SYFY vlastní… (viac)

Marvel vsadí na ženy

Marvel vsadí na ženy

17.06.2018

Už příští jaro pošle Marvel do kin svoji odpověď na konkurenční Wonder Woman. Komiksová Captain Marvel s oscarovou Brie Larson (Room, Kong: Ostrov lebek) bude prvním marvelovským filmem, jehož hlavní… (viac)

Reklama

Reklama