Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Premôže malý Alex pomocou dômyselných pascí štvoricu zločincov medzinárodného formátu? Medzinárodní priemyselní špióni chcú získať tajný raketový čip ukrytý v detskom autíčku, ktoré doputovalo k malému Alexovi. Zločinci ho rýchlo vypátrajú, ale netušia, že v malom chlapcovi majú silnejšieho a prefíkanejšieho protivníka... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (504)

choze 

všetky recenzie používateľa

Jeden by řekl, že dvakrát tolik útočníků bude se rovnat dvakrát tolik zábavy, ale chyba lávky. Po atmosféře a výborné hudbě prvních dvou dílů není ani památky, nový klučina i padouši nestojí za nic a partyzánské finále je zoufale nenápadité a ani trochu vtipné. Přitom pod scénářem je i potřetí podepsán komediální klasik John Hughes... Hvězdičku za honičku s dálkově ovládaným autíčkem. ()

Lima odpad!

všetky recenzie používateľa

Jé, takovej šprávnej šympatičkej klučina. A to autíčko na dálkáč, to bylo ale žůžo! A ti čtyři trotlové dospěláci, jak furt do něčeho padali, hihihi. No prostě šuper! ()

Gemini odpad!

všetky recenzie používateľa

Napadá mě jen jediný přínos - není tu Mac Culkin:))) Holt to co bylo vtipné před stopadesáti reprízami a dvěma pokračováními už nefunguje...ale komerce jede, jóóóóóó, hééééééj:((((( ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $32miliónovTržby USA $30,882,515Tržby Celosvetovo $79,082,515║ Tuctová sucharina z minimon ako tak znesiteľných momentiek. /20%/ ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Nenahraditelný Macaulay Culkin je touhle dobou v léčebně pro drogově závislé a producenti se ho rozhodli nahradit úplně neznámým a netalentovaným hercem. V podstatě jsem rád, že se to nepovedlo a že brzo Tv Nova dojdou povolené opakování prvních dvou dílů na každý Štědrý večer za posledních 10 let. Také jsem rád, že série Sám doma skončila a tento opravdu tragický film ji nadobro pohrřbil opravdu hluboko. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Nick Glennie-Smith: 1. My Town - Cartoon Boyfriend [3:18] ,2. All I Wanted Was a Skateboard - Super Deluxe [2:34] ,3. I Want It All - Dance Hall Crashers [3:19] ,4. Almost Grown - Chuck Berry [2:20] ,5. School Day (Ring! Ring! Goes the Bell) - Chuck Berry [2:42] ,6. Bad Bad Leroy Brown - Jim Croce [3:00] ,7. Green Eyed Lady - Sugarloaf [3:40] ,8. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin [1:56] ,9. Home Again - Oingo Boingo [5:26] ,10. Nite Prowler - The Deuce Coupes [1:45] ,11. Tall Cool One - The Wailers [2:34] ,12. Home Alone 3 Suite - Nick Glennie Smith [8:00], ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Raja Gosnell robil strih na jednotke a dvojke a tak keď sa robila trojka, niekomu to stačilo a ponúkol mu rovno jej réžiu. A Raja vzal. Žiaľ. Ono to ale čisto objektívne žiadny sequel to nie je (vzhľadom na úplne iné postavy). Skôr remake. Hlavne ale zlý film. S odstupom rokov to síce nie je až také megasklamanie, ako na Vianoce 1997, no kvalitná vianočná komédia bez debaty vyzerá inak. Lúpežníkov radikálne pribudlo, ale nič pozitívne z toho nevyplýva; na Marva a Harryho nemajú ani keby sa na korčule postavili. Ani keby ich bolo o 100 viac. Ústrednému Alexovi D. Linzovi chýba geniálna Culkinova roztopašná prostorekosť a kto by čakal šťavnaté vedľajšie postavy, ako boli v predchádzajúcich dieloch bezdomovci, čudáci alebo Kevinova rozvetvená rodina (Buzz!), ten tiež zostane kruto sklamaný. Rozpočet 32 miliónov, celosvetová tržba 48. Fakt trápne. 2* za snahu. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Ja bych to zas tak tragicky nevidel. Samozrejme je to uz zbytecny pokracovani a bez puvodni party v cele s Culkinem a dvojkou lupicu byl naprosto dementni napad jit do dalsiho dilu, ale kdyz nebudu porovnavat s prvnima dvema dilama, porad z toho vychazi uchazejici rodinna komedie. Problem je v lupicich. Uvodni vysvetlovani o co jde je zbytecny a ackoliv se vsichni ctyri chovaj jako naprosty profici a maj supermoderni hracky, stejne je vsechny malej harant nachyta a oni se zacnou vsude mozne valet a nekam padat jak hovada. Coz by se jeste dalo, problem je, ze to neumi poradne podat a jejich nehody a vyhrozovani nepusobi dvakrat vtipne. Nicmene sem tam se nakej vtipek podari a detskej predstavitel, ackoliv chaba nahrada za Culkina, tak zas tak silenej neni a je tu mladicka Scarlett a na chvily i Neil "Uklizec" Flynn. ()

Karlos80 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zřejmě typický příklad humoru americké konzumní společnosti, pro mě osobně a pro Evropana jako takového však jen typicky odpadová záležitost! Mohlo to však dopadnou lépe, stačilo možná jen opět obsadit Macaulaye Culkina do hlavní role a bylo to alespoň na tu jednu. Toto byl pro mě opravdu naprosto nepochopitelný tah. Veškeré scény a veškeré vtipy už jsme viděli v předchozích dvou úspěšných dílech. Opravdu se jedná jen o frašku-výsměch a hloupý pokus navázat na něco, co předtím ve světě udělalo veliký "BOOM". O nesympatickém malém hlavním hrdinovi a nepříjemných zlodějích se už raději rozepisovat nebudu:-( Doufám jen, že už další díl nenatočí.. ()

Melies odpad!

všetky recenzie používateľa

0 / 10 Tak tomuto hovorím úbohý pokus o vyžmýkanie aj toho posledného centu z našich peňaženiek - tretí diel musí byť skutočne inovatívny a bezchybný aby obstál a tento film je všetko možné aj nemožné, len nie inovatívny a bezchybný. Fakt, že skutočný Kevin sa už vplyvom veku (a alkoholu) nemohol zúčastniť nakrúcania, tvorcom zjavne nevadil a tak vytvorili toto... ehm...akoby som to slušne povedal... túto vec. Ďalšie slová sú už zbytočné a navyše sa mi zdvíha žalúdok zo všetkej tej komercie. Blééé... ()

Hal_Moore 

všetky recenzie používateľa

He he... klasický průměr. Otravný dětský představitel, sympatický záporák, starostliví, z počátku ignorující rodiče... bla bla bla. Pro nižší hodnocení tu je tuna horších filmů, tady jsem se aspoň po většinu času usmíval. ()

Reklama

Reklama