Reklama

Reklama

VOD (1)

V úplne novej dobrodružnej komédii z obľúbenej dovolenkovej filmovej série zostal Max Mercer doma, kým je jeho rodina na dovolenke v Japonsku. Keď sa cudzí manželský pár pokúsi získať dom ako vzácne dedičstvo, je na Maxovi, aby ho ochránil pred narušiteľmi... a urobí všetko pre to, aby sa nedostali dnu. Nasledujú zábavné príhody a Max si uvedomí, že aj napriek absolútnemu chaosu v skutočnosti neexistuje lepšie miesto ako sladký domov. (Disney+)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (79)

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

Premýšľal som nad tým čo spraviť. Pretože istým spôsobom som zhodnotil, že sú tu dobré elementy, ktoré film v sebe má, ale sú tak neskutočne zakopané všetkým tým zlým, že to stratí všetko čaro, čo to mohlo mať. Na traileri ma osobne prekvapila jedna vec. Nerozumel som, prečo do role zlodejov dali celkom sympatických hercov. Nešlo mi to do hlavy. Teraz, keď som film videl som to pochopil. A tu je kameň celého úrazu. "Home Sweet Home Alone" sa totiž rozhodol, že urobí úplne opačný film, ako sme tu mali počas prvého "Home Alone". Takže napriek tomu, že toto v traileroch nie je, je potrebné si to povedať, lebo na tomto celý film padá. Ellie Kemper a Rob Delaney nie sú reálne žiadni zlodeji. Jediné o čo im ide je zobrať z domu Maxa niečo, čo si myslia, že im ukradol on. A to niečo, im môže pomôcť v ich nezávideniahodnej situácii. Pravdou je, že všetko čo sa deje okolo nich je podľa mňa sympatické. Pôsobia príjemne, je vidno, že majú radi svoje deti a snažia sa nejakým spôsobom vyriešiť svoj problém. A keď sa naskytne riešenie, tak to sa niekde stratí. A vznikne z toho veľký film plný nedorozumení, ktoré vyústia v tradičné finálne plného nástrah a boja medzi chlapcom a dvoma (v tomto prípade) "zlodejmi". Problém ale je, že kým v prvom a druhom "Home Alone" to bolo vtipné (nakoľko Harry a Marv boli skutočnými zloduchmi), tak sledovať Pam a Jeffa v tejto situácii skutočne miestami bolí. A cítil som počas toho len obrovskú ľútosť voči nim. Lebo toto si skutočne nezaslúžili. Keď si to ale vezmeme, celý film sa dal vyriešiť za 20 minút. Stačilo urobiť 2 veci. Vymeniť dialógy, ktoré museli film posunúť smerom k tomu celému nedorozumeniu, a dať možnosť, aby spolu mohli Jeff a Pam s Maxom reálne hovoriť a vysvetliť mu celú situáciu. Miesto toho sme museli byť svedkami, ako skutočne prešli poriadnym fyzickým peklom, ktoré miestami mohlo byť smrteľné. Neviem komu tento film odporúčať, je to skutočne veľmi škaredý vianočný darček, Disney absolútne nemajú cit pre tento druh komédie a tie "easter eggs" sú neskutočne rušivé a dokopy celý čas len odpútávajú pozornosť. A aby som už skutočne dorazil tento film posledným úderom tak poviem, že Maxova rodina je skutočne hrozná. Jeho otec je príšerný, jeho argumenty hrozné... a Aisling Bea... ako jeho matka na tom nie je vôbec o nič lepšie. Filmová tragédia a jeden z najhorších remakov (alebo sequelov?), čo som kedy v živote videl. Nie je to ani len komicky zlé, ako to bolo v prípade "Home Alone 3". Je to len čistý otras. Hodnotenie: F ()

Melios 

všetky recenzie používateľa

Nebol som vôbec prekvapený, keď som sa dočkal ďalšieho mizerného pokračovania, dokonca remaku. Je to na podobnej kvalitatívnej úrovni ako predchádzajúce diely. Čiže nulovej. Vianočný špeciál, ktorý len parazituje na slávnej značke bez toho, aby sa posnažil nejako inovovať známu zápletku pre moderné publikum. Nestrachujem sa o dlhodobú relevantnosť. Ako poznám internet, čo sa nerieši jeden deň, ako keby už ani neexistovalo. Ja sám už ani neviem, prečo to sem vlastne píšem. V túto chvíľu si už ani poriadne nepamätám o čom to vlastne bolo. To o kvalite vypovedá dostatočne. ()

Reklama

Clark_Kent 

všetky recenzie používateľa

Svátky klidu a míru, tlučou na dveře. Home Sweet Home Alone je svým způsobem, hodně nedotaženej. Možná i přetaženej popravdě. Je fakt, že zápletka je jiná než v původní klasice. Uvidíme i starýho Buzzyho, kterej chvilinku, tento slabější projekt zachraňuje. Disney s tímhle šlápnul, kurevsky vedle. Je možný, že se dneska najdou fanoušci co ocenní. Ani bych se nedivil. ()

Derek odpad!

všetky recenzie používateľa

jednoznačný kandidát na najhorší film roku, i keď tu podľa mňa nejde o film, ale len o "content" výplň pre disney+ službu a film ktorý kanibalizuje na jednom z najlepších vianočných filmov všetkých čias. inak mám rovnaké výhrady ako silentname, ktorý vistihol úplne presne všetko čo je na tomto paskvile zlé... ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Když byl před lety Kevin sám doma, tak šlo o neskutečnou zábavu. Když se pak začalo na jeho úspěchu parazitovat, tak to bylo lehce úsměvné. Po několika neúspěšných vykrádačkách se o slovo přihlásila verze pro VOD. Kromě naprosto stupidní zápletky je chybou i obsazení malého otravného downa, kterému zkrátka nejde fandit. Jedna hvězda je za krkolomné zařazení jména McCallister. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama