Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (3 696)

plagát

Clerks III (2022) 

Vlastne nakonec vubec ne tak blby, jak jsem se obaval. Jasne, Smith uz ma to nejlepsi za sebou a vicemene se uz jen opakuje, ale jako takovy zakonceni osudu particky ze samosky to vcelku dobre funguje a vlastne je to asi to nejlepsi, co Smith natocil od Zack a Miri, i kdyz na prvni dily to samozrejme ani zdaleka nema. Opet tu mame mix popkulturnich narazek, vtipnejch kecu o nicem a sprostejch hlasek a tentokrat i prekvapive dost dojemnejch a depresivnich momentu o smyslu zivota. A ono to dohromady vlastne funguje, navic herci jsou super sympataci a hrajou dobre. Takze ja byl nakonec mile prekvapenej. Slabsi 4*.

plagát

Resident Evil: Vitajte v Raccoon City (2021) 

Tak to ani tak dlouho netrvalo a mame tu reboot. Tentokrat bez Milly, s minimem prehnany akce a sazejici spis na hororovou atmosferu. A ono to prekvapive docela funguje. Film od zacatku svizne odsejpa, triky jsou sice slabsi, ale celkovej vizual docela ujde, akce neni spatna a cely je to radne spinavy a krvavy. A hlavne prakticky od zacatku do konce napinavy, neni to sice nic, u ceho by hrozil infarkt, ale atmosferu to ma docela slusnou. Herci sice nic moc nehrajou, ale vlastne jsou to docela sympataci, coz do takovyhleho filmu uplne staci. Je tu taky spousta odkazu na hry, ktery jsem nehral, takze je to takovy, ze cloveku dojde, ze tohle je asi neco ze hry, ale je mu to vlastne fuk. Otazka je, jestli je neznalost hry dobre nebo spatne, vzhledem k tomu mizernymu hodnoceni tady asi spis dobre. Ja jsem od toho nic necekal a nakonec jsem docela spokojenej. Lepsi 3*.

plagát

Jay a Mlčanlivý Bob: Reboot (2019) 

Tak bohuzel dalsi film, kde Smith jen potvrzuje, ze uz se fakt vycerpal a musi jen dokola vykradat svoje starsi kousky. Problem je, ze novy fanousky tim fakt neziska a ty stary si radsi pujdou pustit neco z jeho rany tvorby. Tohle je takovej podivnej mix wtf momentu, kterej vypada, jak kdyz se Smith s par kamosema zhulil a za vikend natocil neco mezi vzpominanim na svy stary kousky a narazkama na popkulturu, u cehoz se pobavil hlavne on a u toho se stihnul potkat s haldou svejch znamejch kamosu, jejichz ucast tady vetsinou sice nedava moc smysl, ale asi ze stary znamosti mu prisli rict par steku. Herecky vykony jsou tragicky, cely to vypada desne lacine, foru a hlasek tu je sice hromada, ale povedenejch jen par, u zbytku si clovek jen rika wtf a moc to nezachrani ani hlavni dvojka, uz holt nemaj co novyho nabidnout a zaroven fakt zacinaj vypadat jak dvojka tatiku, co si hrajou na pubertaky. Nebejt Smith kdysi jeden z mejch oblibenejch reziseru, asi budu kritictejsi, ale nenudil jsem se a parkrat zasmal, tak tam ty 3* dam.

plagát

Prišla v noci (2023) 

Je rozhodne chvalyhodny, ze soucasnej ceskej film dokaze prijit i s necim jinym nez radoby vtipnou romantickou komedii s Langmajerem nebo Hrebickovou, skoda, ze to zustalo nekde na pul cesty. Je tu par fajn foru, spis teda tezicich z trapnosti situace nez neco u ceho by se clovek valel smichy po zemi. Taky tu je i par fajn "hororovejch" scen. A clovek je napnutej, jak to vlastne cely skonci. Jenze se z toho proste dalo vytezit vic. Navic konec naprosto vysumi bez nejaky zaverecny pointy. Ale herci jsou hodne fajn, takze utahnou i ty slabsi chvilky a celkove to je natoceny taky slusne. Takze nakonec na cesky pomery vlastne docela solidni. Lepsi 3*.

plagát

Mladá dáma (2024) 

Asi jsem od toho cekal neco jinyho. Prvni tretina se snazi vytvaret nejakej pribeh a clovek si v podstate od zacatku rika, co v tom je za hacek a kdy uz se konecne zacne neco dit. Vetsinu akce si tvurci nechali do zbylejch dvou tretin a misto nejakyho velkyho fantasy tu najednou mame jen takovou nahanecku s drakem v jeskyni. Ale ono to vlastne docela staci, svym zpusobem to je i trochu originalni, misty to je napinavy, vizualne naprosto v pohode a drak udelanej vylozene hezky. Navic Millie to clovek i veri a dobre se na ni kouka. Takze za me vlastne nakonec docela spokojenost za lepsi 3*.

plagát

Tvorca (2023) 

Prekvapive docela fajn sci-fi, to mizerny hodnoceni moc nechapu. Problemy jsem mel vlastne jen dva. Washington je sice dobrej herec, ale clovek nema moc duvodu jeho postave fandit a misty me krapet sral. Druha vec je pribeh, je tu sice par zvratu, par fajn myslenek, ale jinak to je docela neoriginalni, navic se to misty krapet tahne a obcas to nedava smysl. Ale jinak moc prijemny sci-fi, kde sice neni nijak moc akce, ale vlastne to vubec nevadi, navic vizualni stranka je perfektni, triky bez chyby a Edwards dokaze udrzet divaka napnutyho az do konce. Slusny 4*

plagát

Vražda v Paříži (2023) 

Podobne odpocinkova zalezitost jako prvni dil. Na jedno skouknuti naprosto v pohode, ale zadna pecka se nekona. Sem tam padne nejakej forek, obcas vcelku slusna akce, pekne natoceny a svizne odsejpajici, Sandler a Aniston opet super, ale nic, u ceho by se clovek od zacatku do konce valel smichy nebo neco, na co by si clovek za tyden vzpomnel.

plagát

Aquaman a stratené kráľovstvo (2023) 

Vlastne prekvapive docela fajn zalezitost. Ze zacatku jsem si sice rikal, ze to asi nedam, jelikoz je uvod jen montaz starani se o dite a chcani do huby, ale nastesti se to za chvili rozjede. A je to vlastne jizda od zacatku do konce. Akce sice neni buhvijak uchvatna nebo originalni, triky jsou znacne nevyvazeny od vylozene spatnejch po slusnej nadprumer a misty to vypada jak vykradacka jinejch filmu, at uz Star Wars nebo Pan prstenu, pribehove nezajimavy a zaporak stejne jako minule tezce nudnej, ale herci jsou docela sympataci, dej svizne odsejpa, je to slusnej mix komedie, akce, krapet hororu a hlavne je to proste zabava s chytlavou hudbou. Takze po poslednich komiksovejch pruserech vlastne hodne slusny.

plagát

Wonka (2023) 

Prekvapive docela prijemny prekvapeni. Trochu me nejdriv zaskocila ta rozjuchana, priteplala a rozezpivana stylizace, ale ten film je proste neskutecne optimistickej, navic pisnicky jsou docela chytlavy a jak Chalameta moc nemusim, jako Wonka je skvelej, neskutecne pozitivni i kdyz az lehce pritroubla postava, trochu mi pripomnel Monkeyho z One Piece. K tomu super stylizace ala Dickens, svizne odsejpajici dej, paradni fory, skvely herci. Proste dvouhodinova jizda pro dobrou naladu za lepsi 4*.

plagát

Marvels (2023) 

Zabavny, ale vlastne hrozna kravina. Zmatenej dej, nezajimavej pribeh, tri vcelku sympaticky hlavni hrdinky, ze zacatku zajimava akce, ktera se bohuzel ale rychle okouka, docela povedeny triky a par vtipnejch scen. Tezko rict, jestli to mela byt parodie nebo to melo byt cileny na pubertalni holky a nebo to jen Marvel jako posledni dobou skoro porad opet nezvladnul. Diky kratky stopazi to nastesti docela slusne odsejpa, takze me to vlastne buhvijak nestvalo, ale proste dalsi z tech filmu, na ktery si clovek po tejdnu nevzpomene.

Ovládací panel
63. naj používateľ Česko
390 bodov