Reklama

Reklama

Fantastické zvery a ich výskyt

  • Česko Fantastická zvířata a kde je najít (viac)
Trailer 1
Dobrodružný / Rodinný / Fantasy
Veľká Británia / USA, 2016, 133 min

Obsahy(1)

Fantastické zvery a ich výskyt je úplne novým čarodejníckym dobrodružstvom, ktoré nás vracia do sveta čarodejníkov a zvláštnych bytostí vytvoreného spisovateľkou a autorkou príbehov o Harry Potterovi J. K. Rowlingovou. Fantastické zvery a ich výskyt začínajú v roku 1926, kedy Newt Scamender práve dokončil svetovú výpravu za hľadaním a dokumentáciou výnimočného výskytu magických stvorení. Jeho krátke zastavenie v New Yorku by sa zaobišlo bez nehody, keby nebolo mukla menom Jacob, strateného magického kufríka a úteku niektorých newtových fantasticých zverov, ktoré môžu byť veľkým problémom rovnako pre svet čarodejníkov, ako muklov... (Continental film)

(viac)

Diskusia

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

packa

packa (hodnotenie, recenzie)

MikeCool

Půlnoční premiéry jsou povoleny, teď už záleží jen na každém provozovateli kina, zda ji uspořádá. U nás ve Znojmě půlnočka bude.

Tiberian

Tiberian (hodnotenie, recenzie)

Tak za prve, je to preklad uz davno vydanej knizky a za druhe je presny, pretoze v knihach pomenovanie beast vyznievalo skor vo vyzname "stvorenia" No a v knihach to naozaj su fantasticke (kuzelne) zvierata    

na príspevok reagoval Nevka, BloodyBeast

Nevka

Nevka (hodnotenie, recenzie)

TOPmoovie

Nejvýstižnější by asi byli Fantastičtí tvorové. Protože tak 1/2 určitě nejsou bestie. Například Hrabák, Rotulice atd. Navíc to nejde paušalizovat na lidi. I v oficiální knížce je psáno, že jako zvířata jsou označováni tvorové neschopní racionálního uvažování a řeči (výjimku tvoří kentauři). V tomhle případě mi tedy překlad nevadí:) Horší jsou knižní paskvily. Například Riordanův Fire Throne je přeložený jako Hněv bohů, nebo nejnovější Sword of Summer jako Prastarý meč ;)

na príspevok reagoval BloodyBeast

TOPmoovie

TOPmoovie (hodnotenie, recenzie)

Fantastic Beasts ..chybny preklad. nikdy sa to nemoze prelozit ako zvierata,,,......... ...a to ani nehovorim ze uz z ukazok je jasne ze tam niesu iba zvierata , ale aj rozpravkovi ludia

na príspevok reagoval BloodyBeast, Nevka

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnotenie, recenzie)

Gyrphos123

První část byla hrozná, ta druhá už tolik ne ale jeden z nejlepších to si myslím že určitě nebyla, jeden z nejlepších byl Vězeň z Azkabanu jednoznačně a nebo alespoň pro mě Fénixův řád.

na príspevok reagoval Gyrphos123

vBaker

vBaker (hodnotenie, recenzie)

7 dílnou serii mám rád, více bych bral, ale obávám se, že to půjde s kvalitou dolů.

Odurko

Odurko (hodnotenie, recenzie)

BloodyBeast

No mne osobne to stačilo. A zrod voldemorta a jeho život bol vlastne previazaný vo všetkých siedmych knihách. Na čo prepána ďalšie časti o ňom. To už radšej Dumbledore, aj keď aj ten už dosť škrípe. 

na príspevok reagoval BloodyBeast

hyundai

hyundai (hodnotenie, recenzie)

já se jen ptám, zda to bude TEN svět, který si pamatujeme z harryho. colin ani ta cerná ministrine ala pozitivní diskriminace mi tam vubec nesedí. i takse tesim

Súvisiace novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (viac)

HBO plánuje seriálový remake Harryho Pottera

HBO plánuje seriálový remake Harryho Pottera

04.04.2023

Tohle už bohužel není apríl. Server Bloomberg totiž přes noc přišel s nečekanou zprávou, že se HBO blíží k uzavření dohody ohledně nového seriálu vycházejícího z knižní série Harry Potter od… (viac)

Fantastická zvířata nemají fantastické příjmy

Fantastická zvířata nemají fantastické příjmy

18.04.2022

Ještě než do kin šel první díl Fantastických zvířat, autorka J. K. Rowling potvrdila, že se počítá celkem s pěti filmy. Tehdy ale ona ani studio Warner Bros. netušili, jak sestupnou tendenci bude… (viac)

Reklama

Reklama