Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (812)

plagát

Red Right Hand (2024) 

na jedno pozretie ok. natocene poctivo. a asi iba jedna velka chyba v celom filme.

plagát

Sleeping Dogs (2024) 

celkom zaujimave. ale koncu , nahody,  ktore sa vymykali predoslej kvalite filmu, ma prebudili z pozorneho sledovania a uz som nemohol byt ponoreny do deja.

plagát

Áno, šéfe! (2009) (relácia) 

vsetko je tu iluz napísané.  az na to ,ze vela veci tu nebolo umelo zinscenovanych, ako napr vsetko u znameho gordona ramsaya... to sa nedalo pozerat, iba naivna vacsina tomu verila...

plagát

Hosť (2014) 

bolo to divne od zaciatku. neprirodzene. namet dobry, aj kamera a produkcia. reziser to ale uplne nezvladol. chcelo to proste namet lepsie uchopit, realnejsie.

plagát

Land of Bad (2024) 

tieto filmy mame radi. a vsetky zacinaju tak dobre.  ale garantUjem vam,ze zaverecnu rec crowa nevydrzIte a vypnete to ako ja.    p.s.NATO niesu retardi ako rusi. NATO v tom nema bordel.

plagát

Duna (2021) 

super    p....covina o zberacoch prachu v piesku,a ich absurdnych nepriateloch a to cele s otravnou hudbou epic-psycho. uplne ako od toho kkta rezisera nolana.  uplna bezvyznamna sracka. dokopy asi tak max 300sekund zaberov stoji za pozretie..

plagát

The Beekeeper (2024) 

good. tak trochu rambo style. ale ok,..no..ok

plagát

Aquaman a stratené kráľovstvo (2023) 

oproti jednotke piiiiiiiicovina,,ale par dobrych veci tam bolo.  po vete : kral atlanty zavital do OSN,   som to okamzite vypol. navzdy.