Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objavte tajomstvo štyroch najlepších a najvtipnejších supertajných agentov sveta - Kapitána, Kowalského, Rica a Pešiaka. Sú to nielen veselé a podarené vtáčky, ale aj najvýkonnejšia úderná jednotka tajných agentov, pripravená kedykoľvek a kdekoľvek zasiahnuť aj pri tom najmenšom náznaku ohrozenia sveta. Kapitán je odvážnym vodcom, ktorý nikdy neopustí kamaráta. Kowalski predstavuje mozog tímu s fotografickou pamäťou a dokonalými vedomosťami o všetkom možnom. Rico je neriadená strela, bomba so zapáleným knôtom. A Pešiak? Ten je tak trochu podceňovaným najmladším členom kvarteta, ale práve on verí, že spolu dokážu aj nemožné. A kto je ich hlavným protivníkom? Svet ohrozuje šialený vedec a výstredný génius, doktor Octavianus Soľanka. Najväčší zlosyn skrýva strašné tajomstvá minulosti a veľmi nenávidí tučniaky. A navyše je to chobotnica, vrcholne slizký a podlý zloduch s celou armádou pomocníkov. Súboj statočných tučniakov s Octavianusom je neľútostný, krutý a bez pravidiel, vďaka čomu si ho všetci poriadne užívajú. A aby toho nebolo málo, naša špičková jednotka sa stretne s ďalšou elitnou zvieracou jednotkou na ochranu zvierat, tajnou organizáciou Severák, ktorá pomáha všetkým bezmocným tvorom v núdzi. A tak naše tučniaky čelia nielen zločinnému Octavianusovi, ale aj konkurenčnej zásahovej jednotke zvieracích záchranárov, ktorá má rovnaký cieľ. Podarí sa našim tučniakom uspieť v silnej konkurencii a zastaviť šialeného vedca Soľanku vlastnými silami? (TV JOJ)

(viac)

Videá (30)

Trailer 2

Recenzie (368)

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Mám z toho takové smíšené pocity. Tučňáky miluju (obzvlášť Vojína :)) v Madagascaru byli vždycky jeden z mých nejoblíbenějších prvků, a tenhle animák mi přišel pro ně až takový moc obyčejný. Jako zasmála jsem se, ale nepřišlo mi to moc originální. Na druhou stranu jsem ale prostě jásala, že se mi dostalo hodně Vojína. Takže za mě průměr 3* ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

čekal jsem jak obstojí Madagascar bez některých tahounů a ono to (ne)překvapivě šlape i bez Jelimána a dalších.Tučnáci se sice nevyhnou slabším chvilkám,ale ty jsou naštěstí zapomenuty díky spoustě funkčních a zábavných nápadů (osobně mě dostalo honička v Benátkách).V originálním znění navíc film využívá nejednu slovní hříčku a jsem celkem zvědavej,jak si s tím poradil dabing,který u animáků bývá většinou velmi zdařilý...80% ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Film som videl až doma. Do kina som na to ísť nechcel, lebo trailery absolútne nenavnadzovali a pôsobili skôr ako zábavka pre deti, ktorému chýbala istá dávka serióznosti. Napriek tomu ale poviem to, že si myslím, že tam sa dostali asi tie najslabšie momenty, lebo inak boli Tučniaci veľmi príjemné sledovanie. Nie je to film ako napríklad "Wall*E alebo How To Train Your Dragon 2" ale napriek tomu ide o celkom pohodovú komédiu so sympatickými postavami a funguje to lepšie ako som čakal. som rád, že som si to pozrel aspoň raz. ()

mortak 

všetky recenzie používateľa

Jo, beru, pobaví to skvěle, ale mimo honičku v Benátkách tu není až tak moc k zapamatování. V Madagaskaru to byla prostě sehraná partička, tady už je potřeba propracovat charakter každého ze čtveřice, což se až tak moc nedaří, i když Vojín nakonec dostane svoji chvilku slávy. A ten product placement je na mě až moc okatý, křup. ()

HoneyBunny 

všetky recenzie používateľa

Ale, ale, to je příjemné překvapení! Tak nějak jsem čekala další animák pro děti, kde se inteligence vtípků sníží, aby je pochopili i osmiletí caparti, ale Tučňáci na to vyzráli. Nabízejí srozumitelný příběh (nepochopený padouch, vztah velitel Skipper a benjamínek Vojín, dvě soupeřící zvířecí party), ale navíc i kopu výborných hlášek a vizuálních vtípků, například naše parta tučňáků tancujících bavorácké tanečky (v bavoráckých krojích!), šanghajské "mořské panny", honička na Benátských kanálech... Prostě tohle je praštěný, chytrý a rychle odsýpající animák, u kterého by mi rozhodně nevadilo pokračování. 80 % ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (7)

  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama