Reklama

Reklama

Aby sa dostali domov, boli ochotní veľa riskovať. Napríklad leteli v lietadle pilotovanom tučniakmi. Napriek tomu hrdinovia filmu Madagaskar doteraz nedorazili do svojich pelíškov v newyorskej zoo. Dobrá správa je, že vďaka fenomenálnemu úspechu predchádzajúcich dielov dostali tretí pokus, či to teraz vyjde, zostáva vo hviezdach. Po panenskom ostrove Madagaskar a veľkých afrických pláňach si budú hľadať cestičku k domovu džungľou európskych veľkomiest. Rafinovaným tučniakom sa s pomocou hrubej sily šimpanzov podarilo opraviť lietadlo, v ktorom naši hrdinovia havarovali v priebehu letu z Madagaskaru do Afriky, a vyrazili si užívať do kasína v Monte Carlo. Leva Alexa, hrošicu Gloriu, zebru Martyho a žirafiaka Melmana ale na palubu nezobrali, čo štvoricu donúti doplávať za nimi po svojich cez Stredozemné more. Tučniakov nevyhnutne potrebujú, pretože bez nich nemajú šancu sa vrátiť domov. Zjavenie divokých, aj keď priateľských šeliem v epicentre európskej zábavy pochopiteľne vyvolá rozruch, ktorý dostane za úlohu skrotiť kapitánka Chantal DuBois. Je to elitná agentka organizácie na odchyt zvierat, pre ktorú je jej práca aj poslaním. Predstava, že svoj životopis obohatí o ulovenie žirafy, leva, zebry a hrošice ju vyburcuje k nadľudskému úsiliu a k rozhodnutiu dostať sa im na kobylku za každú cenu. V Afrike sa schovali celkom ľahko, uprostred civilizácie im poskytne jediné maskovanie kočovný cirkus, ktorý sa po európskom turné chystá aj do New Yorku. Ale ako byť cirkusantom, keď nič zvláštne neviete? (TV Markíza)

(viac)

Videá (54)

Trailer 9

Recenzie (813)

Chickenka 

všetky recenzie používateľa

Čekala jsem všechno, ale tohle rozhodně ne! Po skvělé jedničce, slabší dvojce jsem nevěděla, má-li cenu jít na další díl do kina, či jestli vůbec se na něm mám kouknout. Madagaskar překvapil! Byl to dle mého názoru jeden z nejvtipnějších dílů, kde padlo spoustu nezapomenutelných hlášek ( především z úst krále Jelimána ). Ale bohužel celý film byl na mě místy až moc, moc barevný-především scéna z Londýna a i samotná finální. Tvůrci mohli trochu ubrat na kýčovitosti a neonových barvách! Jinak i volba hudby k jednotlivým scénám se povedla na výbornou. Líbil se mi i ruský tygr-leč pro menší děti to mohlo znamenat, že mu nemusely kolikrát dobře rozumět...I přesto se jedná o dost lepší film než byla dvojka, ale svou přeplácaností na jedničku to u mě nemá... ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Eric Darnell a Hans Zimmer sa dali zase do kopy a oživili zohratú partiu zvieratiek s typickým a výrazným štýlom hudby, ktoré ma dokázali pobaviť v minulosti a inak nebolo tomu ani teraz. Vtipne a zábavne riešili takmer každú situáciu, ktorú podporovali svojim "divokým" slovníkom. Tvorcovia akciou nešetrili a tento rozprávkový balón ňou poriadne naplnili. Jasne si spomínam na divokú jazda autom, organizovane vniknutie do kasína ako aj použitie mena slávneho pilota F1 Niky Laudu, ktoré prišpendlili divokému šoférovi Martimu, takže bol z neho Marti Lauda. Partia akčných tučniakov trocha dostala červenú, ale za to vtiahnutie ruského tigra Vitaliho to cele napravilo. Niekomu sa môže zdať opakované a nezmenené obsadenie hlavnej skupinky hrdinov menej zaujímavé, čo trocha zapôsobilo aj na mňa a ešte malou záhadou pre mňa ostáva prečo medvedica jazdiaca na motorke nerozprávala. Takže za tuto dávku zábavy dávam 80%. ()

Reklama

boshke 

všetky recenzie používateľa

Barvičky, barvičky. Jo, věřím, že dětem to stačí. Je to pěkný, je to barevný, celkem i vtipný, ale já z toho prostě už cítím křeč. Křeč, jak udržet značku v chodu. Kam poslat postavičky tentokrát, abychom z rodičů vytřískali alespoň tolik, jako z našeho posledního filmu. A to se mi prostě moc nezamlouvá... 60% ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Stále skvělá zábava. Z Madagascaru se nám začíná stávat docela překvapivě biografová jistota. Když jsem takhle přemýšlel v neděli na jakou blbinu jít do kina, nemohl jsem si vybrat lépe. Čtveřice potrhlých hrdinů se prostě stůj co stůj chce vrátit do svojí ZOO, pomáhá jim v tom elitní komando tučňáků, dva šimpanzi a Král Jeliman s dvojicí svých pomocníků. Tahle sebranka, která sama o sobě tvoří úderný supertým, narazí na další ztoskotance, tentokráte od cirkusu a dobrodružství může začít. Pro mě osobně zatím animák roku. Nepředpokládám že by jej letos někdo z trůnu vystrnadil. ()

Mia... 

všetky recenzie používateľa

Jednička a dvojka byly naprosto super a počůrávala jsem se smíchy ... tady byly vtipné scény, vtipné momenty ... ale tím to hasne. Taky mi moc nedává smysl, proč chtějí opouštět Afriku, když jim bylo přeci tak dobře, Alex našel rodiče a byly v prostředí, kam patří .. skončit u cirkusu ... no nic moc teda .. Takže příběh je na prd. Smysl ještě horší. Občas jsem se zasmála. Jen prostě nechápu, proč tak vysoké hodnocení ... neříkám však, že to bylo nejhorší, to určitě ne .. ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (21)

  • Alex (Ben Stiller) mal viac ako 2 000 ovládacích prvkov, a preto ho animátori mohli nastaviť do každej mysliteľnej pózy. (danco123)
  • Panoráma Manhattanu pôvodne nemala obsahovať novú budovu World Trade Center. Grafik štúdia DreamWorks, ktorý šiel okolo nedokončenej budovy, však požiadal, či by v animovanom filme nemohla byť zvečnená ich architektúra už ako hotová stavba. (peiton)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. května 2012 na festivalu v Cannes. (Varan)

Súvisiace novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (viac)

Bacha na zlé holky!

Bacha na zlé holky!

16.01.2011

Lena Headey (foto), Frances McDormand a Charlize Theron si ve svých následujících filmech zahrají hlavní záporačky. První z nich se připojila k obsazení akční sci-fi Dredd, kterou v Jižní Africe… (viac)

Reklama

Reklama