Reklama

Reklama

Devil Seed

  • Austrália Devil Seed (viac)

Obsahy(1)

Prázdniny skončili a Alex sa vrátila do školy na internát ku kamarátkam Jessike a Breanne. Ako sa sluší a patrí, stretnutie oslávili nočným žúrovaním, ktoré vyvrcholilo nápadom storočia - ísť za cigánkou a dať si vyložiť budúcnosť. Následujúci deň si Alex síce nič z predošlého večera nepamätá, no v okolí sa začnú diať zvláštne veci. Halucinácie, čudné, hrôzu naháňajúce zvuky, výpadky pamäte a škrabance na tele ju rýchlo presvedčia, že tu ide o jej život. Ak včas nenájde pomoc, bude zle... (beso74)

(viac)

Recenzie (58)

psy.cho 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa po The Possession of Emma Evans ďalšie sklamanie v téme exorcismu. Na tento film som sa tešil, ale okrem nudy mi nič viac ani neponúkol. Čo musím ako prvé vytknúť je hudobný doprovod, ktorý bol tichý a nevytváral atmosféru na takýto film potrebnú. Nemalo to ten šmrc, ako sú trhačky atď. Dlhé čakanie nato kým sa niečo udeje mi ani tak nevadí, ale keď ani po dlhom čakaní sa neudeje nič, tak to už je zlé. Niektoré postavy mi boli priam nesympatické, a pripadali mi až moc amatérske. Exorcismus je pre mňa veľmi atraktívny, ale musí byť natočený aspoň trochu zaujímavo, a nie podľa šablóny iných hororov. Nudný film, ktorý si už určite nikdy nepozriem. ()

*CARNIFEX* odpad!

všetky recenzie používateľa

Mladá Alex sa po letných prázdninách vracia späť na nový privát so svojimi kamošmi. Po prvej prebdenej noci kedy sa cestou z diskotéky zastavia u "údajnej" cigánskej veštici.. (ktorá mimochodom vyzerá, ako tie dôchodkyne z priora čo pred záchodom predávajú toaleták) ..začnú diať zvláštne veci. Ako skončila táto sračka netuším, lebo som to po 37 minútach už nedokázal dopozerať. Zrejme išlo o posadnutú študentku nakupovaním handier vo výpredaji. Skutočne, neskutočný horor bolo pozerať sa na tieto "Oscarové" výkony na úrovni nočných zabávačov z TA 3. Efekty ako v Godzille z 54´, napätie ako pri znižovaní ceny za burčiak na baníckom jarmoku, snaha uspať diváka od samého začiatku - toto sú všetko dôvody prečo bez milosti s úsmevom na tvári môžem šľahnúť ODPAD. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Všechny 3 Ženské, jsou k Nakousnutí, Radost na ně Pohledět! Nelekl jsem se, v Noci bych se možná i Bál, Kdo ví, filmy o Ďáblech mám Rád, a tohle se mi docela Líbilo, škoda, že se jedná o Nízkorozpočtový Film, takže efekty na chválu moc Nejsou.. Myslím si, že 3 * jsou pro Film tohodle druhu adekvátní... Protože u mně nízkorozpočtový Film přes 3 Neprojde! 5/10 ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Vyškerený a vyshakerozrehotaný paškvil, ktorý sa pokúšal dovidieť na klasiku všetkých klasík. Preložene nablblou, našminkovanou vedmou , to bol naozaj originálny nápad. Centrál bárbina vystrihnutá z telenovely zahrala to, čo jej obmedzený herecký talent dovolil.Záver to zaokrúhlil na oblú nulu, ale dám zhovievavý bodík za názov. Po dlhej dobe film, ktorý Ma nahneval. Na "svoje" filmy totiž nedovolím nikomu a v tomto prípade ani tomu ničomu siahnuť. Soft Canada ! ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,PŘIJDE SI PRO TEBE“.... /// To si takhle vožralý kikiny nechaj věštit budoucnost. Stará cigoška je fakt dobrá a kikinám se z toho vorosí (tak schválně – co bys chtěl? …aha, tak to není film pro tebe…). Vono totiž, když zasadíte semínko třeba ,,marušky“ no tak hold sklidíte trávu. Když Ďábel zasadí semínko – je z toho film plnej čmáranic, zvuků, zajímavý hudby a občas i atmosféry. Pak zjišťujete, že to všechno už tady bylo, dokonce bez hysterickejch ženskejch a jsou chvíle, kdy mě ta píča sere. Ale nakonec v tý záplavě sraček bych řekl, že je to z toho lepšího soudku. Jo a mohl by se jmenovat třeba… Damien. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kámoška začala ,,gůglit“ slovíčko DÉMON. 2.) Zjistím, jestli pomůže, když se před Ďáblem zavřu na hajzlu. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama