Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna inscenácia známej operety J. Offenbacha. (RTVS)

Recenzie (3)

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Nádhera. Skvostná operetní inscenace z bratislavského televizního studia. Podrobnosti jsem zmiňovala už u verze z Lenfilmu Perikola, tady jen dodám, že ten peruánský temperament si nezadá s energií slovenského týmu. Vynikající tmavovlasá Studenková, rozkošně zábavný Labuda a geniálně vtipná choreografie podtrhující génia Offenbacha. V jednoduchosti je krása, přímočaré (takřka pohádkové) libreto a kolik radosti dokáže vykouzlit. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Aj na neveľkú stopáž táto inscenácia o páre potulných spevákov na kráľovskom dvore trochu nudila. Hlavne počas piesní, ako to už pre mňa pri originálnych operetách býva, ale aj tak chcem niektoré vidieť. Výkony hercov aj spevákov boli ok, ale som veľmi rád, že už pominula doba, keď vo filme za hercov spievali profesionálni operní speváci, čo nakoniec vyznelo ešte čudnejšie ako občasná falošná intonácia. –––– Mal by si vedieť, že žena s prázdnym žalúdkom je ako sud pušného prachu! ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Priemerná televízna adaptácia Offenbachovej kvázi zábavnej spevohry s prostinkým príbehom, ktorý sa naťahuje kvôli operetným vsuvkám a získava tak vďaka tomu nádych frašky. Produkcia sa nevymyká televíznemu priemeru a tak sa herci, ktorí odvádzajú dobrú prácu, nedokážu bez podpory produkcie vymaniť z divadelnej atmosféry. Prespievanie operetných partov profesionálnymi spevákmi síce vyzerá smiešne, ale priaznivcom operety sa určite bude páčiť. 50% ()

Reklama

Reklama