Reklama

Reklama

Epizódy(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(viac)

Recenzie používateľa Arkanoid k tomuto seriálu (3)

Dead Set (2008) 

Popkultúrny miniseriál rešpektujúci pravidlá zombies subžänru, ktorý fanúšikov nijako neurazí, skôr ich poteší nahláškovanými postavami, paródiou live tv shows a napínavými akčnými scénami. ()

Epizoda 1 (2008) (E01) 

Veľmi slušný úvod, ktorý by ako seriál bavil aj bez zombies ako paródia na Big Brother a podobné show. Trochu sa odkryli charaktery jednotlivých aktérov začínajúceho postapo sveta, ktoré sa snáď rozoberú neskôr trochu hlbšie. Akcia a strach bavia, no dá sa s nimi vyhrať ešte viac. Ku najväčšej spokojnosti chýbajú už len nejaké tie kultové scény. ()

Epizoda 4 (2008) (E04) 

Najlepšia hláška Andyho Nymana v seriáli doteraz v 6. minúte, ktorá poteší všetkých zamestnancov. Príbeh preživších je rozvíjaný opäť očakávane, ale aj zábavne. ()

Reklama

Reklama