Reklama

Reklama

Obyčajný let amerických aerolínií sa mení na boj o život potom, čo jeden z pasažierov začne vykazovať známky nakazenia neznámou infekciou, ktorá ho mení na neovládateľné monštrum. (Marceloo)

Recenzie (19)

Denila 

všetky recenzie používateľa

Příběh o ničem, že se stalo něco takového si představí skoro každý aniž by těchto 16 minut viděl. Hlavně tento seriál má poměrně náročné diváky, a měl by podle toho i něco nábídnout. Tohle to určitě nebylo. A taky velká škoda, postava Michelle Ang by byla vhodná jako jedna z hlavních postav, ale dejme tomu že prostě neměla štěstí. ()

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

Přijde mi trošku zbytečné točit takové miniseriály. Nacpat něco do jedné minuty je těžké. Od pátého dílu se začne něco dít, takže těch pár minut se dá v klidu zvládnout, ale odvázaný z toho nejsem. ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Ako jednorazový doplnok k prequel TWD seriálu to celkom dobre funguje. Príbeh zachytáva počiatok apokalypsy na palube jedného z lietadiel, ktoré je napokon vidieť aj v samotnom prequel seriáli. To rozdelenie na minútové časti som nepochopil. Keď siahnete po plnej 15-minútovej verzii, urobíte lepšie, nie je to potom taký miš-maš. Ale ako hovorím, ja som sa celkom bavil. 60 % ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Obyčajný let americkej aerolinky sa mení na boj o život po tom, čo jeden z pasažierov začne vykazovať známky nakazenia neznámou infekciou, ktorá ho mení na neovládatelné monštrum. - Ja som s týmto miniseriálom spokojný. Negatívom je samozrejme to, že si za tak krátky čas divák nedokáže vytvoriť žiadny vzťah s postavami, ale napriek tomu je to celkom zaujímavý projekt. Lietadlo je podla mňa jedným z najlepších priestorov pre horor vôbec a preto sa divím, že ho tvorcovia hororov nevyužívajú častejšie. Parádne fungovalo toto prostredie hlavne vo Final Destination, z ktorého sa postupom času stala jedna z najlepších hororových sérií vôbec. Menej zasa fungovalo v 7500, ale tomu je zrejme na vine slabá práca s týmto prostredím a jeho slabé využívanie, aj keď sa tam schopnejšie momenty, ako napríklad oddelenie mŕtveho tela od ostatných pasažierov, taktiež našli. Prostredie paluby lietadla je perfektným hororovým prostredím hlavne preto, pretože šanca na únik je úplne minimálna, a tak tvorcovia musia vložiť všetko do toho, aby ich horor dával zmysel a zaujal diváka. Vo Fear the Walking Dead: Flight 462 sa tvorcom podarilo udržiavať napätie a zo začiatku sa nedalo predpokladať, kto je nakazeným. Keď nákaza vypukla, dej bol stále zaujímavý a vďaka dobrým maskám a aj nejakej tej krvi som sa dostatočne pobavil. Som velmi zvedavý, ako sa dej tohto miniseriálu skombinuje s druhou sériou Fear the Walking Dead. + herečka z The Taking of Deborah Logan + herec z The Crazies ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama