Reklama

Reklama

Neporaziteľný: Vykúpenie

  • Slovensko Neporaziteľný 3: Vykúpenie (viac)
všetky plagáty
Trailer

Odvtedy, čo ruský trestanec Boyka (Scott Adkins) utrpel v drsnom súboji vážne zranenie kolena, už, žiaľ, nie je obávaným bojovníkom, akým býval... Vlastne je už dobrý akurát tak na to, aby v base čistil záchody, takže mu rozhodne niet čo závidieť. To sa však zmení v momente, keď sa dozvie, že sa chystá nový vražedný turnaj väzňov, ktorého sa zúčastnia len tí najlepší bojovníci z rôznych kútov sveta. Boyka totiž vie, že práve účasť na turnaji a prípadné víťazstvo mu môžu opäť vrátiť jeho hrdosť, postavenie a možno dokonca i vytúženú slobodu. Presne tú má totiž víťaz turnaja prisľúbenú ako odmenu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (546)

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to dosť dobrý akčný film, ktorý je priamym pokračovaním predchádzajúcej dvojky. Má výborný príbeh o skvelom ruskom bojovníkovi, Boykovi, ktorý kvôli zranenej nohe prestal bojovať vo väzenských turnajoch, ale rozhodol sa vrátiť a po víťazstve v miestej väznici sa dostane až na medzinárodný turnaj odohrávajúci sa v Gruzínsku, kde je cenou za celkové víťazstvo sloboda. So spracovaním som nadmieru spokojný, v tomto type filmu je príbeh často len výplňou medzi akčnými scénami, ale to nie je tento prípad, tu je celý dej výborný, bez zbytočných miest, vzťahy medzi dôležitými postavami fungujú, no hlavne oceňujem, že Adkins a jeho šéf, teda záporáci z dvojky sú tu na kladnej strane a obom sa kvôli ich zaujímavých prístupom nedá nefandiť. A zaujal ma aj skvelý pomerne nečakaný záver. Súbojov je tu celkom dosť a v rámci svojej kategórie sú perfektné, možno aj najlepšie. Natočené sú skvelo, s minimom strihov a so zaujímavými spomaľovačkami, fyzické schopnosti bojovníkov sú na veľmi vysokej úrovni a aj choreografia je výborná. Najviac sa mi páči súboj Adkinsa s Lateefom Crowderom, ktorého capoera je tu zobrazená zatiaľ najlepšie ako som kedy videl, svojimi obdivuhodnými schopnosťami poteší aj hlavný záporák Marko Zaror, ktorý má okrem iných perfektný finálový zápas s Adkinsom, len ten Adkinsov impulz k vzchopeniu sa v tomto súboji mi neprišiel moc vydarený, no všetka akcia tu je vynikajúca. Herecké obsadenie je skvelé, Scott Adkins vo svojej najlepšej úlohe, jeho šéf a mnoho zaujímavých postáv, len američan nie je tak dobrý, ako by mohol, ale časom sa mu dá fandiť. A čo sa týka réžie a technickej stránky, tak mi prišli ešte o niečo lepšie ako v predchádzajúcom diely, hlavne mimo akcie, takže úplná spokojnosť. Film splnil to, čo sa od neho aj dalo čakať, vo svojej kategórii patrí medzi špičku. Je na veľmi podobnej úrovni ako dvojka, ale príbeh má trojka lepší a dosť prospela aj zmena v Adkinsonovom postavení z hlavného záporáka na hlavného hrdinu. Som veľmi spokojný, potenciál bol využitý prakticky na maximum. 79% ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Tohle rozhodně není můj oblíbený žánr, přesto se Undisputed III celkem líbilo. Minimálně ty souboje jsou perfektní. Víc než málo mi však vadilo to černobílé přátelství, které se tam opravdu příliš nehodilo. On je ten film od základu vlastně dost přiblblý, mozek "kupodivu" zabrat fakt nedostane... ale to jsem čekal. Nad tři hvězdy nepůjdu, ale pobavil jsem se obstojně. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

Před pětadvaceti lety bychom něco takového s chutí zbaštili a po vyběhnutí závěrečných titulků hned véháesku přetáčeli na nejlepší sekvence. Zatímco Seagal nebo Van Damme jsou dnes rádi, že ráno vstanou z postele a že si na ně východoevropská produkce vzpomene, přicházejí další, kteří se snaží zalepit díru na trhu. Některé chvaty v podání Scotta Adkinse naštěstí působí tak grandiózně, že odpustíme tu vatu okolo a budeme si vychutnávat fotogenické zpomalovačky a souboje, které jsou nesmírně choreograficky lákavé, dlouhé a přehledné. Žádné nervózní cukání kamerou a bleskurychlý střih. Florentine má ve své filmografii velké výkyvy, tohle ale ustál se ctí. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Scott Adkins tentoraz ako klaďas, indisponovaný zranenou nohou (Michael Jay White bol sakra tvrďas) vymäkol a bratríčkuje sa s druhým černochom. Táto kopa priteplených žvástov medzi nimi ma na tom štvala najviac. Čo sa zobrazenia súbojov týka UIII kráča v šľapajách UII čo je dobre i keď samozrejme už také prekvapenie to nie je. ()

AllShallFall 

všetky recenzie používateľa

Je vidět že od předchozího dílu se Boyka něčemu naučil. Shodil ten hřebínek arogance a stal se z něj ještě víc příjemnější bojovník. Zápasy byly ale o stupínek slabší, což filmu ubralo. Příběh se mi zdál také lacinější. Vše zase vyřešily Boykovi skvělá komba. Scott Adkins se na tuhle roli náramně hodil. Stejně si myslím že souboj z předchozího dílu s Michaelem Jai Whitem byl lepší. Však nevadí. Za plný počet to i tak je. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (17)

  • Slovo "fuck" zazní ve filmu 95x. (Kuny27)
  • Film nadväzuje na nezvyčajný trend série Neporaziteľný - robiť zo záporáka z predošlej časti novú hlavnú postavu. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kde Boyka (Scott Adkins) usekává v dole řetěz, aby mohl Turbo utéct (Mykel Jenkins) je možné si všimnout, že Turbo k druhému konci není vůbec připoután. (Kubula333)

Reklama

Reklama