Reklama

Reklama

Neporaziteľný: Vykúpenie

  • Slovensko Neporaziteľný 3: Vykúpenie (viac)
všetky plagáty
Trailer

Odvtedy, čo ruský trestanec Boyka (Scott Adkins) utrpel v drsnom súboji vážne zranenie kolena, už, žiaľ, nie je obávaným bojovníkom, akým býval... Vlastne je už dobrý akurát tak na to, aby v base čistil záchody, takže mu rozhodne niet čo závidieť. To sa však zmení v momente, keď sa dozvie, že sa chystá nový vražedný turnaj väzňov, ktorého sa zúčastnia len tí najlepší bojovníci z rôznych kútov sveta. Boyka totiž vie, že práve účasť na turnaji a prípadné víťazstvo mu môžu opäť vrátiť jeho hrdosť, postavenie a možno dokonca i vytúženú slobodu. Presne tú má totiž víťaz turnaja prisľúbenú ako odmenu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (546)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

...a ze zlého strejdy stal se strejda hodný, kterému teď, milé děti, budeme držet palečky, aby ostatním strýčkům pěkně nakopal prdel. Opět vynikajícím způsobem natočené bojové scény, ale protože příběh je tu na úrovni poměrně výrazně rozvinuté mentální zaostalosti, a protože se nejedná o záznam z mistrovství světa ani o porno, házím do ringu tři ručníky a končím. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Tento film je taký malý návrat o 15-20 rokov. Opäť Rus a Američan. Teraz si všetci nachvíľu poplačme, pretože sme sa nenarodili ani v jednej z týchto krajín...Ruský bojovník Boyka je celkom sympaťák, len škoda, že ten úsmev v závere neukázal skôr. Väzenské katovačky, to nie je nič nové. Je fajn, že sa film na nič nehrá a výsledok uspokojí predovšetkým nadšencov bojových umení. Mnohí ospevujú výborné bojové scény. Choreografia je síce pekná, ale je to iba na efekt. Takýto boj nemá so skutočným veľa spoločného. Tie nespočetná saltá, premety, piruety, odpichnuté štvorité rittbergery či trojité salchovy, to je na mňa trochu moc, zvlášť v porovnaní s bojom aký predvádzal Tom Hardy vo filme Warrior. Ešte aj po zásahu do ksichtu a odpľutí litra krvi si musí urobiť vo vzduchu otočku...Veľmi to pripomína filmy z 90-tych rokov, najviac asi Krvavý šport s JCVD. Vôbec mi nesedela rapová hudba v súbojoch. Možno v uliciach veľkomesta, ale nie v ruskej väznici. O Americkej pomoci v závere ani nehovorím. Nemám nič proti takýmto filmom, len musia ponúknuť niečo navyše ako napr. spomínaný Warrior alebo Eastwoodove Million dollar baby. Na pozretie fajn. 60%. ()

Reklama

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Tohle rozhodně není můj oblíbený žánr, přesto se Undisputed III celkem líbilo. Minimálně ty souboje jsou perfektní. Víc než málo mi však vadilo to černobílé přátelství, které se tam opravdu příliš nehodilo. On je ten film od základu vlastně dost přiblblý, mozek "kupodivu" zabrat fakt nedostane... ale to jsem čekal. Nad tři hvězdy nepůjdu, ale pobavil jsem se obstojně. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Scott Adkins tentoraz ako klaďas, indisponovaný zranenou nohou (Michael Jay White bol sakra tvrďas) vymäkol a bratríčkuje sa s druhým černochom. Táto kopa priteplených žvástov medzi nimi ma na tom štvala najviac. Čo sa zobrazenia súbojov týka UIII kráča v šľapajách UII čo je dobre i keď samozrejme už také prekvapenie to nie je. ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Parada! Ultimatna arenovka, ktora do posledneho milimetra naplna svoje zanrove mantinely. Pribehu a klise je tu davkovane presne len tolko, aby sme doskocili k dalsiemu fightu. A tu zacinaju uz iba slova chvaly. Jednak samotne suboje maju velmi dobru gradaciu vo vnutri, ale aj vo vazjomnom vztahu k sebe. Osobne som tak konecne po dlhej dobe videl film, kde takmer kazdy dalsi fight je o nieco lepsi, napaditejsi a dravejsi nez ten predchadzajuci. Korunou je samotne finale, ktore... nuz videl som v tomto zanri uz vselico, ale to co predvadza Adkins a Zaror patri k absolutnej spicke a k jednym z najlepsich face-off duelov. A to nielen vdaka samotnym akterom ale aj ludmi za kamerou. Florentine dokazuje za sa narodil pre snimanie akcnych scen sposobom, ktory vam pumpuje adrenalin do zil a bojove techniky do hlavy (a vsetkym ackovym reziserom radim, dajte tomu chlapovi priestor aj v svojich blokbasteroch pri akcnych pasazach a spravi vam ich mozno o triedu lepsie nez vy samotni). Choreografia Larnell Stovalla potom zdima z repertoara borcov na place ich najlepsie kusky. Toto je film pre fanusikov zanru od fanusikov zanru, ktori vedia co za "klenoty" v podobe hviezdnej zostavy (v danom zanri) maju na placi a vyuzivaju ich na doraz. Veeelmi velke nadsenie. 8-9/10 ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (17)

  • Boyka (Scott Adkins) má tréninkové boty od adidas, avšak jeho kalhoty mají 4 proužky. (Kuny27)
  • Natáčalo sa od 18. mája do 20. júna 2009 v Bulharsku. (m.a.t.o.)
  • Film získal na ActionFeste ceny za najlepšiu réžiu a najlepšiu bojovú choreografiu za rok 2010. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama