Reklama

Reklama

Teória veľkého tresku

(seriál)
  • Česko Teorie velkého třesku (viac)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Tvorcovia:

Chuck Lorre, Bill Prady

Hrajú:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (viac)
(ďalšie profesie)

Série(12) / Epizódy(279)

Dva fyzici Leonard a Sheldon rozumí úplně všemu, od nepřekonatelné gravitace černých děr po spletitou strukturu atomů. Jenže když vezmete ty atomy a zformujete z nich ženu, jsou oba vědátoři v koncích. Když se do sousedního bytu přistěhuje Penny, žena se všemi atomy na těch pravých místech, začne se soukromý vesmír pánů Leonarda a Sheldona rozpínat do netušených rozměrů. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa JohnMiller k tomuto seriálu (17)

Pilot (2007) (S01E01) 

Keď som bol náhodou pr televízií.... A náhodou nešli Simpsonovci na PrimaCool a náhodou som natrafil na BIg Bang Theory (Je to dosť veľa náhod ale už sa mi to viackrát stalo) Tak som to pozeral a celkom ma to zaujalo. Hoci sitcomi nepozerám vôbec, táto banda nerdov mi prišla sympatická, tak si hovorím.. Idem na to. Pilot ma síce moc nechytil ale verím, že kvalita narastie. ()

Hypotéza otrubové vlákniny (2007) (S01E02) 

Sheldon alias Monk. Vláme sa do cudzieho bytu a poupratuje zatiaľ čo Leo sníva a fantazíruje o žene na ktorú nedokáže dosiahnuť. Nerdi!!!! . ()

Korolár seržanta Sněhulky (2007) (S01E03) 

Leonard a jeho fiktívne rande bolo niečo, čo presahuje už všetky medze. Chvíľku trvalo kým to dal dokopy a keď sa ho po tom rande Penny pýta, bolo to rande? On začne zatĺkať, že niééé, v žiadnom prípade. Beznádejný prípad. ()

Efekt světélkující rybky (2007) (S01E04) 

Sheldon má veru drzí jazyk a keďže podpychoval svojho nadriadeného na večierku, dostáva vyhadzov. Očividne svoju prácu na katedre mal rád keďže z volným časom si nevie rady a tak ho skúša zabiť rôznymi hlúposťami čo sa Leonardovi samozrejme nepáči. ()

Hamburgerový postulát (2007) (S01E05) 

Mne osobne tá intoška Leslie nepríde nejako extra atraktívna a skôr by som ušiel ako s ňou prežiť "vášnivú noc" ale holt nerdi si nevyberajú :D ()

Paradigma Pána prstenů (2007) (S01E06) 

Nerdi a kostýmy k sebe neodlučiteľne patria. Párty so ženami a alkoholom už ale nie. sledovanie sociálnych experimentov týchto kamarátov bolo veľmi zábavné. Zábavnejšia už bolo iba hádka Lea a toho hromotĺka. ()

Knedlíčkový paradox (2007) (S01E07) 

Kamarátka Penny je pekne roz...kokošená "běhna". Wolowitz je však týpek ktorému je jedno o akú ženu ide, hlavne, že jej bije srdce. Najzábavnejší bol koniec keď sa Penny vrátila aj s kamarátkami k nerdom ale tí boli tak zažratý do hrania Halo 3, že ich ignorovali... Hoci núkali svoje telá, hehehe. ()

Koktejlový experiment (2007) (S01E08) 

Indické zvyky sú pre našu západnú kultúru čudné, nezdravé, rovnako ako samotný Koothrapali v mojich očiach. Strachopud ktorý to zo ženami nevie sa však posilnie alkoholom a ide na rande z jedným indickým dievčaťom. Sľúbená manželka z detstva však nakoniec skonči so Sheldonom, bizarné. ()

Cooper-Hofstadterova polarizace (2008) (S01E09) 

Dôkaz toho, že aj tí najlepší a najnekonfliktnejší kamaráti ktorí si nelezú na nervy sa vedia do krvi pohádať. A zistil som, že 25 ľudí na fyzikálnej konferencií je hotový Woodstock, hehe. ()

Loobenfeldův rozpad (2008) (S01E10) 

Zamotanie sa do vlastných klamstiev (hoci neuveriteľne zbytočne) nebolo nikdy tak vtipné. Sheldon musí trpieť dajakou psychickou chorobou alebo anomáliou. ()

Lívancová anomálie (2008) (S01E11) 

Zatiaľ bezpodmienečne najlepšia epizóda. Chorý Sheldon je kráčajúca nočná mora. Každí vtedy trpí a uteká kade ľahšie. Veru radšej by som vydržal maratón planéty opíc ako zostať sním doma. Potešila aj paródia na prvého Votrelca. ()

Jeruzalémská dualita (2008) (S01E12) 

Ako sa hovorí: Nech si v hocičom lepší ako ostatný, vžy sa nájde nejaký malý aziat ktorý je lepší. A sheldon si toto moderné porekadlo vyskúšal na vlastnej koži. Dlho trval tento ich súboj až ho nakoniec porazila zbraň a slabosť všetkých chlapov.... žena, hehe ()

Batnádoba a chybný předpoklad (2008) (S01E13) 

Sheldonove asociálne spávanie vyústi v to, že ho jeho kamaráti vyhodia z ich vlastného vedomostného tímu za nekolegiálne správanie. To sa mu samozrejme nepáči a založí si vlastný tým zložený z nie práve akademických doktorov. ()

Zkáza mimoňoráje (2008) (S01E14) 

Kríza nerdovho veku hehe. Leonardovi sa náhodou podarí kúpiť v aukcii repliku stroja v času v životnej veľkosti. Každí z jeho kamarátov si užíva v kokpite až im Penny vykričí, že sú úbohý ako malé deti. Lea sa to dotkne a bude sa chcieť zbaviť všetkých svojich figúrok aby dokázal, že dospel . ()

Roštěnkové distribuční dilema (2008) (S01E15) 

Sheldonove dvojča Missy je riadny kus... Tá má všetko čo chlap potrebuje. Každý z troch kamošov Leo, Ray a Wolowitz si ju chce uchmatnúť pre seba ale na prekvapenie a zhrozenie pre Missy sa nedarí ani jednému. Penny zachraňuje situáciu ()

Reakce na arašídy (2008) (S01E16) 

Leonard nemal nikdy narodeninovú oslavu, tak sa Penny rozhodne, že mu jednu aj z jeho priateľmi spravia... No nebude to také jednoduché ako sa na prvý pohľad môže zdať. Wolowitz a jeho alergická reakcia boli top. ()

Mandarinkový faktor (2008) (S01E17) 

Záverečná epizóda prvej série dopadla tak, aby si diváci vypýtali aj druhú. Leondarove lovestory ma v tomto prípade až tak nezaujalo, keďže sa mu celkom začalo dariť.. To je už iné sci-fi. Teším sa na druhú sériu. ()

Súvisiace novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (viac)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (viac)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (viac)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (viac)

Reklama

Reklama