Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Penny sa rozhodne usporiadať narodeninovú oslavu pre Leonarda aj napriek tomu, že Leonard narodeniny neoslavuje. Udržať prípravy oslavy v tajnosti však nie je také jednoduché a Howard kvôli tomu dokonca podstúpi alergickú reakciu na oriešky. (TV Markíza)

Recenzie (15)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šestnáctá epizoda se okamžitě zařadila mezi mé nejoblíbenější. Pennyino vydírání Sheldona bylo skvělé, ukázalo se, že je Howard při správné motivaci schopen čehokoliv a jeden může pouze litovat, že se v prodejnách, ve kterých o dobře informovaného prodavače nezavadí, nevyskytne občas nějaký ten Sheldon. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Leonard nemal nikdy narodeninovú oslavu, tak sa Penny rozhodne, že mu jednu aj z jeho priateľmi spravia... No nebude to také jednoduché ako sa na prvý pohľad môže zdať. Wolowitz a jeho alergická reakcia boli top. ()

Reklama

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"The entire institution of gift giving make no sense. Let's say that I go out, and I spend 50 dollars on you, it's a laborious activity, because I have to imagine what you need, where as you know what you need. Now I could simplify things, just give you the 50 dollars directly, and you could give me 50 dollars on my birthday, and so on, until one of us dies, leaving the other one old and 50 dollars richer. And I ask, is it worth it?" ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (6)

  • Raj (Kunal Nayyar) má při zpívání v jednotlivých záběrech na sobě různé množství stuh, které mění polohu. (GreatestFan)
  • Experiment amerického psychologa Bertrama Forera, o kterém vypráví Sheldon (Jim Parsons) Penny (Kaley Cuoco), skutečně proběhl. "Forerův efekt" je psychologický fenomén, při němž má člověk tendenci akceptovat jakékoli obecné a vágní popisy osobnosti jako přímo ušité na jeho osobu. (Duoscop)

Reklama

Reklama