Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní úspešnej série filmových paródií Scary Movie si tentoraz tvorcovia vzali na mušku hororovú filmovú sériu Paranormal Activity.
Mladým manželom, Danovi a Jody Sandersovcom, sa narodí prvé dieťa. Namiesto toho, aby sa tešili z nového prírastku v rodine, majú celom iné starosti, pretože v ich dome začali šarapatiť nadprirodzené sily a život im ničia paranormálne javy. Keď ich táto hrôza začne prenasledovať už aj mimo domu a ohrozí Jodinu baletnú kariéru a Danov výskum opíc, rozhodnú sa manželia skoncovať s dotieravým démonom raz a navždy. Do domu si privedú psychotronikov, psychiatrov a iných psychopatov, ktorí však ešte zhoršia už aj tak príšerný všadeprítomný chaos... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (620)

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Málokdy se už donutím sledovat takové filmy jako je Scary movie. Pamatuji si doby, kdy všichni znali alespoň první 3 díly, jelikož to bylo něco vcelku nového a neohraného - a také vtipného. Každý kdo chtěl být "in" tyto snímky musel umět nazpaměť. Dnes tomu tak naštěstí není, ale každý kdo má alespoň stručný přehled v hororovém odvětví si musel být vědom toho, že tento movie je smíchán hned z několika hororů - minimálně jsem si všimla těchto odkazů: Paranormal Activity, Mama, Evil Dead a Black Swan. Ovšem nemohu si také pořád stěžovat a musím se snažit najít na snímcích tohoto rázu něco vtipného. Takovým vtipným momentem shledávám rozhovor Snoop Dogga s jedním hercem o tom jak se snažili zjistit jaký horor jim připomíná tu chatu v lesích. Nemusím jednoznačně moc chodit kolem horké kaše, jelikož chaty v lesích jsou oblíbenými destinacemi :-). ()

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Muhahaha, veľmi vtipné. Ale pre koho? Tento typ zábavy je už prekonaný, istú dobu bol ako tak smiešny, no toto dielo ma rozhodne nepobavilo. Komédia, pardón paródia od režiséra, ktorý toho ešte veľa vo filmovej brandži nedokázal, ďalej herecké obsadenie z tej najväčšej komercie, no a v celku nuda, ktorá je veľkým trapasom. Trápne, niekto zabudol ako sa robí humor alebo na to ešte nedošiel, lebo toto bol nechutný výplod. ()

becki_tu 

všetky recenzie používateľa

Pátý díl série Scary Movie bohužel klesl na úroveň bijáků pánů Friedberga a Seltzera a servíruje nám utrápené parodie Černé labutě, Chaty v horách, Paranormal Activity, Zrození planety opic či Počátku. Za zmínku tak stojí jen stojí výstup Charlieho Sheena a Lindsay Lohan, kteří si zahráli parodii sami na sebe, scénky Snoop Dogga, narážku na Černobílý svět, závěrečné nepovedené záběry a pár dalších úsměvných momentů, které by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Je škoda, že Zuckerovi viditelně docházejí nápady a hloupě vykrádá sám sebe. Bohužel v pátém díle série už to prostě nefunguje. 30% ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak uz Scary Movie kleslo na naprosty dno. Naprosto priserne natoceny, lacinost couha z kazdyho zaberu, parodovany filmy sice vybrany az na par vyjimek slusne, ale sparodovany naprosto uboze, prehravajici, ale aspon jakz takz sympaticky herci. Sem tam se sice najde takovej ulet, ze se clovek skoro az pousmeje, ale vetsinu casu to je trapnost nad trapnost. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (27)

  • Ve scéně v čase 1:06:24 si lze všimnout, že se Danovi (Simon Rex) objeví v ruce kříž, který ale v čase 1:06:34 již nemá. (dc125)
  • Natáčanie filmu odštartovalo 4. septembra 2012. (Sufferer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené