Reklama

Reklama

Hrozba z temnoty

(seriál)
  • Česko Lovci duchů (viac)
Trailer 5
Horor / Dráma / Mysteriózny / Thriller / Fantasy / Komédia
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvorcovia:

Eric Kripke

Réžia:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (viac)

Predloha:

John Shiban (kniha)

Hrajú:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (viac)
(ďalšie profesie)

Série(15) / Epizódy(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Zaujímavosti (2 237)

  • V epizóde 5. série s názvom „Padlé idoly“, sa spomína auto Little Bastard Jamesa Deana ako prekliate. V skutočnosti auto spôsobilo smrť niektorým ľuďom, ale bolo rozobrané na súčiastky a mechanikovi nespôsobili smrť, ale "len" zlomeninu nohy. (vander19)
  • Pohľad Jensena Acklesa (Dean) do kamery v epizóde "Fan Fiction" nebol plánovaný, takisto aj jeho vyslovenie mena Andrew Lloyd Weber ako Andrew Floyd Weber. (deathmoon)
  • Dvestá epizóda seriálu má názov "Fan fiction", ktorý odkazuje na poviedky písané fanúšikmi. Touto epizódou im chceli tvorcovia vzdať poctu. (deathmoon)
  • V šiestej epizóde piatej série sa Dean (Jensen Ackles) a Sam (Jared Padalecki) predstavili pod falošnými menami Plant a Page, čo sú mená členov bývalej hardrockovej skupiny Led Zeppelin. (mackyns)
  • V 6. epizóde 9. série sa pod vypchatou veveričkou v bojovom oblečku zobrazí nápis "Game of Thrones", čo je odkaz na rovnomenný seriál Game of Thrones (od r. 2011). (Fanita)
  • Auto, ktorým jazdia Sam a Dean, je Chevrolet Impala - rok výroby 1967. Fanúšikovia prezývajú auto "Metallicar". (ladko)

Hrozba z temnoty - Out of the Darkness, Into the Fire (2015) (epizóda) (S11E01)

  • Meno Amara sa vyskytuje v niekoľkých jazykoch. V igbo znamená "milosť". V latinčine/taliančine to znamená "horký". Je to aj mongolské meno, ktoré znamená "mierumilovný", a v sanskrte to znamená "večný". V španielčine to znamená "neporušiteľný". V Amerike sa používa ako odvodenina z latinského "amore" a znamená "milovaný", a v arabčine to znamená "znamenie". (Pat.Ko)

Hrozba z temnoty - Black (2014) (epizóda) (S10E01)

  • V epizóde Dean (Jensen Ackles) spieva karaoke a je kritizovaný za svoj zlý spev. V skutočnosti je Jensen Ackles spevákom a gitaristom, vystupoval na niekoľkých konferenciách a dokonca v roku 2019 vydal album s názvom 'Vol .1' so Steveom Carlsonom pod menom kapely Radio Company. (Pat.Ko)

Súvisiace novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (viac)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (viac)

Reklama

Reklama