Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

// Production Companies: Home Box Office (HBO) // Pilotný diel vyšiel na výbornú, čiže začiatok si za 5* určite zaslúži. Čo ma teší ešte viac, že sú do seriálu dosadení herci,ktorích mám v obľube, takže zatiaľ úplná spokojnosť. Po druhom pozrenom dieli sa moje dojmy nemenia, akurát rastie môj obdiv čo raz viac a viac. Po siedmom pozrenom dieli nemôžem nič iné, len si Game of Thrones pridať medzi obľúbené seriály.

Fairy Tail

Fairy Tail (2009)

// Production Companies: TV Tokyo //

Dr. House

Dr. House (2004)

// Production Companies: NBC Universal Television, Universal Media Studios (UMS) // Dr. House a jeho arogancia, cynickosť, sarkazmus, originalita a optimizmus tvorí osobu ako žiadnu inú a to, ako ho Hugh Laurie hrá je jednoducho úžasné. Svojho žánru je Dr.House nekompromisne na 1 mieste.

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

// Production Companies: Studio Pierrot Co. Ltd. // Je až neuveriteľné ako ma vie tento animovaný seriál dojať. Čo ma však teší ešte viac ako pri normálnom Narutovi, že Shippuden disponuje vyvinutejšími bojmi, silnejšími emóciami a krajším soundtrackom.

Hrozba z temnoty

Hrozba z temnoty (2005)

// Production Companies: Kripke Enterprises, Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision, Supernatural Films // Hneď po prvom videnom dieli som vedel, že zo Supernatural pôjdem až do posledného diela. Som spokojný s tým, aký seriál je a nemenil by som ho, pre mňa je najlepší z mysteriózne-hororového žánru.

Spartakus

Spartakus (2010)

// Production Companies: Starz Media // Jeden z najlepších Historicko - Vojnových seriálov dnešnej doby.

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

// Production Companies: Chuck Lorre Productions, Warner Bros. Television // Bazinga :) , strašná sranda.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

// Production Companies: ABC Studios, Touchstone Television // Pri žiadnom inom seriály som sa nenasmial tak hrozne moc, ako práve pri Scrubs.

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

// Production Companies: 20th Century Fox Television // Jeden z najlepších komediálnych seriálov, zakaždým zdvihne náladu.