Reklama

Reklama

Hrozba z temnoty

(seriál)
  • Česko Lovci duchů (viac)
Trailer
Horor / Dráma / Mysteriózny / Thriller / Fantasy / Komédia
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvorcovia:

Eric Kripke

Réžia:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (viac)

Predloha:

John Shiban (kniha)

Hrajú:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (viac)
(ďalšie profesie)

Série(15) / Epizódy(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Recenzie používateľa Petra321 k tomuto seriálu (8)

Hrozba z temnoty (2005) 

Wau. Nemám slov. Nikdy predtým som nepozerala horory a keď hovorím nikdy, tak myslím naozaj nikdy. Ale prišlo Supernatural, čo je v podstate zbierka 327 hororov. Niektoré epizódy sú filler a absolútne na seba nenadväzujú, no niektoré končia tak, že vám to proste nedá a musíte si pustiť ďalšiu. 15 sérií ubehlo ako voda a ja stále odmietam veriť, že je koniec. Keď si predstavím, že seriál mal skončiť piatou sériou, som rada, že sa tak nestalo. Aj keď šiesta, siedma, ôsma a a deviate séria neboli práve najlepšie a mnoho sledovateľov to počas nich vzdalo, od desiatej sa celý seriál opäť rozbehol a nabral tie správne Winchestrovské grády .Och môj Jack (pochopia len fanúšici) toto nebola strata času. Mnoho ľudí odrádza dĺžka, teda 15 sérií, no tvorcovia mali skutočne dôvod na natočenie tak dlhého seriálu. ()

Mortonův dům (2008) (S03E13) 

Tento seriál mám rada a naozaj si nezaslúžil takúto hroznú epizódu. Skôr sa to podobalo na nepodarenú paródiu. Verím, že takýchto častí bude čo najmenej. ()

Prorok Boží (2009) (S04E18) 

Evanjelium podľa Winchestrovcov... to si chcem prečítať... Niektoré zápletky týkajúce sa anjelov sa akosi vymykajú, ale nemyslím si, že v zlom slovazmysle... ()

Season 13 (2017) (S13) 

Konečne sa na scéne objavil Jack! Tohoto nefilima som si zamilovala ešte kým bol v Kellynom bruchu a moje očakávania po prvýkrát nesklamali. Jeho charakter je proste dokonalý. Čo sa táka série... no najlepšia časť bola prirodzene ScboobyNatural, zvyšok.. no škoda slov. Za posledné tri časti sa toho stalo viac ako za celé sériu dohromady. Práve sledovanie posledných častí bol adrenalín, škoda, že nie celá séria. ()

Season 14 (2018) (S14) 

Štrnásta séria mala niečo do seba. Jack stále zostáva mojou obľúbenou postavou aj napriek tomu všetkému, čo urobil. Je to proste prototyp dokonalosti a nikto mi netvrďte, že to tak nie je. Dokonca aj bez duše sa odmietal zmieriť s tým, že zabil osobu, ktorú Winchestrovci milovali zo všetkého najviac. Milý, bystrý a k tomu všetkému ešte aj pekný. Dokonalo zapadol do loveckej rodiny Winchestrovcov. A to, čo urobil na konci, to bolo niečo úžasné. To, ako Deanovi, ktorý naňho mieril zbraň, povedal, ako veci vníma on, to bolo nádherné. Pár častí síce bolo mimo príbehu, ale napriek tomu boli zaujímavé. ()

Season 15 (2019) (S15) 

Kto by si bol pomyslel, že finále bude také skvelé. Zabiť Stvoriteľa je priam nemožné, ale sakra, hovoríme o Samovi a Deamlnovi Winchestrovcoch! ()

Despair (2020) (S15E18) 

Táto epizóda poteší a zároveň rozplače všetky Destiel dušičky. Rozplače úplne každého, bez ohľadu na to, či pravého fan, alebo len náhodného sledovateľa. Dean urobil od začiatku tejto série asi prvú správnu vec a tou bolo, že sa ospravedlnil. Nemôžem napísať viac, pretože spoilery, ale tí, čo ju videli, vedia svoje. Ja plačem skoro pri všetkom, ale toto... toto bol heartbreak... ()

Carry On (2020) (S15E20) 

Tak a toto oficiálny koniec. Moja teória sa potvrdila. Konca som sa veľmi bála, pretože Winchestrovci jednoducho nemphli nájsť svoj šťastný koniec. Našli ho, svojím Winchestrovslým spôsobom. Oh my Jack (pochopia len fanúšici) toto bol perfektný záver. Bála som sa, pretože poznám mnoho skvelých seriálov, ktoré skončili mizerne, no pre SPN-ko to rozhodne neplatí. Strach bol zbytočný, ale slzy predsa len nevyhnutné... ()

Súvisiace novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (viac)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (viac)

Reklama

Reklama