Reklama

Reklama

Sam a Dean poznajú Billiene plány a hodlajú jej ich prekaziť. Ľudia začínajú nečakane miznúť pred očami a bratia Winchestrovci si aj naďalej plnia povinnosť, ku ktorej boli predurčení. (Petra321)

Recenzie (5)

Flopik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takto som si predstavoval, že Supernatural bude hrať na city a ono sa im to darí naozaj skvelo. Pri tej rozlúčke musel plakať každý, hlavne keď si popri tých slovách predstavil že to je vlastne 9 sérii o ktorých sa hovorilo. Ja som to tiež nedal a pri finále to bude teda riadna srdcová záležitosť. ()

Petra321 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Táto epizóda poteší a zároveň rozplače všetky Destiel dušičky. Rozplače úplne každého, bez ohľadu na to, či pravého fan, alebo len náhodného sledovateľa. Dean urobil od začiatku tejto série asi prvú správnu vec a tou bolo, že sa ospravedlnil. Nemôžem napísať viac, pretože spoilery, ale tí, čo ju videli, vedia svoje. Ja plačem skoro pri všetkom, ale toto... toto bol heartbreak... ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Dean (Jensen Ackles) a Castiel (Misha Collins) dorazí do knihovny za Smrtkou, je dobře vidět, že herečka je v pokročilé fázi těhotenství. (Calwen22)

Reklama

Reklama