Reklama

Reklama

Uzavretý prípad

(seriál)
  • Česko Uzavřený případ (viac)
Krimi / Dráma / Mysteriózny
USA, (2005–2012), 79 h 13 min (Minutáž: 42–59 min)

Tvorcovia:

James Duff

Hrajú:

Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Robert Gossett, G. W. Bailey, Michael Paul Chan, Jon Tenney, Tony Denison, Raymond Cruz, Gina Ravera, Lorraine Toussaint (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(109)

Obsahy(1)

Do Los Angeles bola prevelená Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedgwick) a stáva sa šéfkou tímu pracujúceho na prioritných vraždách. Napriek úspešnosti pri odhaľovaní páchateľov sa v kolektíve detektívov neteší veľkej obľube a to nielen pre svoje netradičné správanie pri riešení vrážd, ale aj ako žena z iného mesta majúca vzťah so šéfom celej kriminálky Los Angeles. Brenda tak musí riešiť nielen kriminálne prípady, ale aj prípadné podrazy zo strany svojich kolegov a presvedčiť kolektív spolupracovníkov o svojej kompetentnosti a oprávnenosti viesť túto dôležitú sekciu kriminálky. Samozrejme seriál sa venuje aj osobnému životu hlavnej predstaviteľky, v ktorom sa musí vyrovnať aj so starým vzťahom k nadriadenému. (pravo)

(viac)

Diskusia

dadaft

dadaft (hodnotenie, recenzie)

Hodně dobré, dokud se nezačnou řešit problémy mladé bukvice.......

kolacky

kolacky (hodnotenie, recenzie)

Kolega drunkman mi mluví z duše. náčelnice Brenda je 1.kočka, 2.chytrá ženská, která ob***ne i náčelníka Popea, i CIA a vůbec.Tenhle seriál mám ráda.

drunkman

drunkman (hodnotenie, recenzie)

Nebudu hodnotit jako "odpad" jen kvuli tomu, ze nemam rad krimi.. Samozrejme, ze vse stoji a pada na hlavni hrdince! Ono to tak totiz (nejen u detektivnich) serialu byva! Californication bez Hanka? Midsomer bez hlavniho detektiva? Dalziel a Pascoe bez Dalziela? To neni duvod, proc serial zatratit. Ano, vzdy podezrele dozene do ulicky, ze ktere neni uniku. Nutno ale dodat, ze je to v poslednich minutach dilu, tak proc se s tim nejak zaobirat.. Nas zajima cesta, pribehy, o tom serial ma byt. S uspechem by se dalo pochybovat, jestli jejich dukazy a vyslechy obstoji u soudu, ale o tom to neni. Pro me hodne prijemnej serial na vsedni odpoledne, vztahy v teamu a mezi teamem a nadrizenyma jsou obcas dost vtipny, je tam relativne vtipna nevrazivost a na Kyru je peknej pohled. A co poslednich par let u americke filmografie zvlast ocenuju, je absence americkyho patriotickyho s"ackoismu, necpou americkou vlajku do kazdyho druhyho zaberu.. 50% je nezaslouzenych, u mne nekde kolem 70%.

PeterBlack

PeterBlack (hodnotenie, recenzie)

a nevite co je to za pisnicku v ty novy ukazce? myslim ze je stejna jako v upoutavce na ceskou miss

Eodeon

Eodeon (hodnotenie, recenzie)

Kass: Nevím, jestli myslíme oba to samé, ale já viděl upoutávky s hudbou z písně Human Behaviour od Björk

Kass

Kass (hodnotenie, recenzie)

Nevíte od koho je ta hudba co hrává na Primě při upoutávkách? Něco mi to hodně připomíná a nemůžu si vzpomenout... :-(

Reklama

Reklama