Reklama

Reklama

Dr. House - Série 3

(séria)
Dráma / Mysteriózny
USA, (2006–2007), 17 h 12 min (Minutáž: 43 min)

Tvorcovia:

David Shore

Kamera:

Gale Tattersall

Hrajú:

Deborah Lacey, Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jennifer Morrison, Jesse Spencer, Kathleen Quinlan, Carter Jenkins, Clare Kramer (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(24)

Obsahy(1)

House do sebe sype prášky proti bolesti, které si obstaral na kradené předpisy. Dostane se proto do pěkné bryndy a namočí do toho i doktora Wilsona. (Netflix)

Zaujímavosti (113)

Dr. House - Kain a Ábel (2006) (epizóda) (S03E02)

  • Pôvodný názov epizódy Cane and Able odkazuje na biblický príbeh Kaina a Ábela (Genesis 4: 1 až 4:16). Sú to dvaja bratia, z ktorých každý ponúka Bohu obetu. Ábelova obeta je uprednostňovaná, pretože dal to najlepšie z toho, čo mal, a Kain len to, čo mu zostalo. Následne Kain zavraždí Ábela, pravdepodobne zo žiarlivosti. Kain je potom Bohom prekliaty, aby blúdil po zemi. Kain prosí o Božiu pomoc, pretože sa bojí pomsty svojich blížnych. Boh potom na neho kladie Kainovu známku, aby nebol zabitý, pretože „ktokoľvek zabije Kaina, bude na ňom pomsta sedemnásobná“. (Pat.Ko)

Dr. House - Blázni do lásky (2006) (epizóda) (S03E05)

  • „Čas na výrobu šišiek...“ je veta pochádzajúca z populárnej starej reklamy Dunkin' Donuts, v ktorej unavený zamestnanec vstáva o druhej ráno, aby išiel do práce, a zamrmle si túto vetu pre seba. (Pat.Ko)

Dr. House - Blázni do lásky (2006) (epizóda) (S03E05)

  • Tím sa spočiatku pokúša diagnostikovať jedného pacienta, z ktorého sa vyskytne ďalší pacient s rovnakými príznakmi. Toto je druhýkrát, čo má tím dvoch pacientov, nielen jedného. (Pat.Ko)

Dr. House - Čo bude, bude (2006) (epizóda) (S03E06)

  • Pôvodný názov epizódy Que Será Será, čo je španielsky výraz „Čo bude, bude“, pripomína výraz, ktorý George (Pruitt Taylor Vince) používa - „C'est la vie“ („To je život“). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama