Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jednej miestnej reštaurácii je prepadnutý mladý manželský pár. Muž síce svoju ženu dokáže ubrániť, ona však dostane ťažký záchvat. Houseov tím, ktorý ženu začína liečiť, sprvu nechápe, prečo sa rovnaké príznaky objavia aj u jej manžela. Po dlhom hľadaní príčiny lekári nasadia žene antibiotiká, tie však spôsobia ťažkú alergickú reakciu a dievča upadá do kómy. V tej dobe však lekári objavia príčinu ich spoločných problémov  - vzácne genetické ochorenie. Bez toho aby to vedeli, obaja majú spoločného otca. Pre oboch je toto zistenie tragédiou. House sa dostáva do sporu s veľmi arogantným mužom. Ukáže sa, že je to pomstychtivý policajt, ktorý, čo House zatiaľ netuší, ho bude stále prenasledovať. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

tranquill 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Je to infekční nebo z prostředí. Musíme se podívat na parazity, víry, bakterie, plísně, pryony, radiaci, toxiny, chemikálie... nebo to souvisí s pornem... Projdu internet! Vy zařídíte to ostatní..." ()

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Infectious or environmental... all we have to do is check out parasites, viruses, bacteria, fungi, prions, radiation, toxins, chemicals or it's internet porn related. I'll check the internet, you guys cover the rest of the stuff." Super epizóda. Jedna podarená hláška za druhou, spolu s nápaditým prípadom a vítaným oživením s nespokojným pacientom. DG: D84.1 Hereditárny angioedém ()

Reklama

Galéria (11)

Zaujímavosti (7)

  • Tím sa spočiatku pokúša diagnostikovať jedného pacienta, z ktorého sa vyskytne ďalší pacient s rovnakými príznakmi. Toto je druhýkrát, čo má tím dvoch pacientov, nielen jedného. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama