Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nemocnice sa dostane hasič so záhadnými príznakmi správania a so srdcovými problémami. Muž blábolí a dochádza u neho k divnému striedaniu teplôt. Tím lekárov musí tentoraz pracovať bez Housea. Ten totiž nastupuje na odvykaciu kúru, aby predišiel súdnemu rozsudku, ktorý by ho poslal na roky do väzenia. Cameronová ho však na liečenie vyhľadá po tom, čo zistí, že mužove príznaky prepukajú v prítomnosti ženy, ktorá je zrejme partnerkou jeho brata. House po vypočutí všetkých informácií navrhuje elektrošoky. Tie majú vymazať mužovu pamäť a tým zamedziť mozgu vytvárať látku, ktorá poškodzuje srdce. Elektrošoky síce urobia to, čo House očakával, tím však zistí, že problémy ďalej pretrvávajú... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Grogan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak celý to drama s poldou skončilo pěkně lacině, ne? Ještě Housovi popřál hodně štěstí do budoucna, co z toho, že do této chvíle byl napsaný úplně jinak... A ten medicínský případ byl pěkně přitažený za vlasy - jen tak usmažme něčí paměť, aniž bychom si napřed ověřili nějaká fakta, co na tom? ()

Reklama

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

“I hope this is me detoxing otherwise, I soiled a perfectly good pair of underwear last night for nothing.” House na detoxe a súde bolo zaujímavé ozvláštnenie, ktoré kvôli nepravdepodobnému záveru vyprchalo do prázdna, presne ako píše Grogan. Diagnóza: D32.1 Nezhubný nádor mozgovomiechových obalov: miecha (spinálny meningeóm) ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (5)

  • House (Hugh Laurie) povedal: "Ale moja slobodná vôľa? Bez nej nikdy neodídem z domu." Okrem toho parafrázuje slávnu reklamnú kampaň „Neodíď z domu bez toho“, ktorú používala spoločnosť American Express v rokoch 1975 až 1987. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama