Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nemocnice privezú mladíka, ktorému na detskej oslave prišlo zle a prekonal infarkt. Tento mladík sa sám stará o svojich dvoch malých súrodencov, rodičia im zomreli. Lekári skúmajú jeho stav, príčiny sú však nejasné. Mladíkovo telo je neustále napádané novými infekciami. Lekári jednu zvládnu a objaví sa niekoľko nových. Neskôr prídu na to, že sa jedná o vzácnu genetickú chorobu, ktorú spustil traumatický zážitok. Mladíkov stav by vyriešila transplantácia kostnej drene. Vhodným darcom by mohol byť jeho osemročný brat. Mladík tento plán kategoricky zavrhne. Nesúhlasí, aby jeho malý brat bol darcom. Nesúhlasí však ani s iným darcom... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Houseova závislosť od liekov dosahuje extrému, kvôli ktorému je schopný správať sa fakt škaredo a hnusne äaj na svoje obvyklé pomery). No a do toho prípad mladíka starajúceho sa o dvojicu malých súrodencov. Trocha nudnejší diel, navyše tento vyložene svinský House mi nikdy nesedel. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (6)

  • „Ralph“ je slangový výraz, ktorý znamená „vracať“, čím vzniká zábavná zhoda okolností, keď deti spievajú „It's time for Ralphy“ tesne predtým, ako im Jack (Patrick Fugit) zvracia na tortu. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama