Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House tentoraz lieči mladíka, ktorý upadol do kómy za záhadných príznakov. Sprvu je House presvedčený, že všetko súvisí so stavom jeho otca, ktorý je po požiari ich domu už desať rokov v kóme. Aj z tohto dôvodu sa House rozhodne otca z jeho stavu umelo prebudiť. To sa mu aj napriek odporu Cuddyovej podarí. Otec sa síce prebudí, nechce však s lekármi spolupracovať. Vo chvíli, keď muž zistí, že účinok lieku je len dočasný a on sa vráti do kómy, vynúti si výlet z nemocnice. Pri ňom ho sprevádza House s Wilsonom. Snažia sa z muža dostať informácie, ktoré by im pomohli pri liečbe jeho syna. Z muža informáciu dostanú až vo chvíli, keď on zistí, že to, čo on považoval za alkoholizmus, je vrodená choroba, ktorou trpeli chlapcovi príbuzní z matkinej strany. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (7)

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

“He was a doctor and a buraku; one of Japan's untouchables. His ancestors had been slaughterers, gravediggers. And this guy knew that he wasn't accepted by the staff, didn't even try, didn't dress well, he didn't pretend to be one of them. The people around that place, they didn't think that he had anything they wanted, except when they needed him. Because he was right; which meant that nothing else mattered, they had to listen to him.” Mám pocit, že čím je časť pritiahnutejšia za vlasy, tým viac sa mi v poslednej dobe páči. Tentokrát cítiť aj jednoznačné tendencie tvorcov diváka emocionálne podojiť. Na druhú ľudská stránka House-a je vždy príjemným spestrením… DG: Myoklonická epilepsia s roztrhanými červenými vláknami (MERRF syndrome). ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Priemernejší diel, ktorému dosť dáva herecký výkon Johna Larroquettea v úlohe pacienta, ktorý bol dlho v kóme a "zrazu" sa prebral. Epizóde pomáha civilnejšie podanie, nakoľko sa v nemocničnom prostredí odohráva iba miestami. Zaujímavá je hra medzi Housem a pacientom, kde sa (po vzore Mlčania jahniat, ehm) jeden druhého pýtajú osobné otázky, takže sa dozvieme odpoveď na otázku, prečo sa z Housea stal doktor. Ako bonus David Morse idúci po Houseových podriadených v snahe zničiť ho. ()

KM Phoenix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Není nad to když si řeknete, že si dáte pauzu od jiného seriálu (v mém případě The Librarians) a dáte si House na odlehčení. No a hned co to začne tak na vás vykoukne John Laroquette v roli pacienta. "What are the odds?" ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (11)

Reklama

Reklama