Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po autonehode sa do nemocnice dostane mladé dievča. Už pri prvotnom ošetrovaní si House všimne, že dievča trpí veľmi vzácnou chorobou. Necíti totiž bolesť a nedokáže sa potiť. To Housea veľmi zaujme a snaží sa ju poriadne vyšetriť. Ona má však jedinú starosť, a to o svoju matku. Nátlak, ktorý na ňu tím vyvíja, dôjde tak ďaleko, že dievča v návale rozrušenia skočí cez zábradlie v hale. House, ktorému prípad nedá pokoja, dôjde k záveru, že dievčaťu niečo "pojedá" látku označenú ako B 12. Skutočne pri veľmi drsnej operácii z dievčaťa vytiahne dlhého červa, parazita. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"You weren't shot because of leg pain, you were shot because you're a jerk." "Some think the two are connected." Epizóda č. 14, pásomnica a nadržaná Cameron. Diagnóza: B68.1 Tenióza zapríčinená Taenia saginata ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (5)

  • Rekord pre najdlhšiu pásomnicu drží Sally Mae Wallaceová z Great Grits, Mississippi, od 5. septembra 1991. Pásomnica mala skoro 11,30 metrov. (Pat.Ko)
  • Aškenázi sú Židia pochádzajúci z tých, ktorí v stredoveku žili v židovských komunitách pozdĺž rieky Rýn v Nemecku. Väčšina ich potomkov sa presťahovala na východ, aby vytvorili židovské komunity vo východnej Európe pred druhou svetovou vojnou. Asi 80% svetových Židov má takýto pôvod. (Pat.Ko)
  • Kingston je neregistrovaná oblasť na okraji Princetonu v New Jersey. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama