Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuddyová chce od Housea, aby slúžil na ambulancii. V ohromnom množstve prípadov, ktoré House musí riešiť, zažije aj niekoľko skôr úsmevných momentov, ale aj kurióznych situácií. Má pacienta, ktorému vliezol do ucha šváb a malého chlapca, ktorý prehltol magnet. Jeden z prípadov sa ho však priamo osobne dotkne. Zdá sa, že dievča, ktoré vykazuje známky pohlavnej choroby, bolo znásilnené. House s ňou nie je sprvu schopný komunikovať, a to ani po tom, čo sa mu ostatní lekári snažia poradiť. Dievča však odmieta iného lekára. House si k nej sám začne hľadať tú správnu cestu ale až potom, čo mu Cuddyová oznámi, že pacientka je v dôsledku znásilnenia tehotná. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (9)

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

“I'm going to base this moment on who I'm stuck in a room with. It's what life is. It's a series of rooms and who we get stuck in those rooms with adds up to what our lives are.” Sentimentálnejšia epizóda, v ktorej tvorcovia opäť prezentujú emocionálnu stránku House-ovho charakteru, respektíve jej hľadanie. V hlavnej úlohe Katheryn Winnick aka Lagertha z Vikingov. Osobne preferujem buď časti so zapeklitejšími prípadmi alebo humornejším naladením. Ako obzvláštnenie série však neurazí… ()

Pat.Ko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skvelá epizóda, plná skvelých hlášok (najmä tých, ktoré neboli vtipné) a emočne dojala. -Čas všetko vyrieši.- -Nie, to činnosť, všetko vyrieši. Ak by sme nič nerobili, tak by ostalo všetko také aké je.- ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama