Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cuddyová chce od Housea, aby slúžil na ambulancii. V ohromnom množstve prípadov, ktoré House musí riešiť, zažije aj niekoľko skôr úsmevných momentov, ale aj kurióznych situácií. Má pacienta, ktorému vliezol do ucha šváb a malého chlapca, ktorý prehltol magnet. Jeden z prípadov sa ho však priamo osobne dotkne. Zdá sa, že dievča, ktoré vykazuje známky pohlavnej choroby, bolo znásilnené. House s ňou nie je sprvu schopný komunikovať, a to ani po tom, čo sa mu ostatní lekári snažia poradiť. Dievča však odmieta iného lekára. House si k nej sám začne hľadať tú správnu cestu ale až potom, čo mu Cuddyová oznámi, že pacientka je v dôsledku znásilnenia tehotná. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (9)

Pat.Ko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Skvelá epizóda, plná skvelých hlášok (najmä tých, ktoré neboli vtipné) a emočne dojala. -Čas všetko vyrieši.- -Nie, to činnosť, všetko vyrieši. Ak by sme nič nerobili, tak by ostalo všetko také aké je.- ()

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

“I'm going to base this moment on who I'm stuck in a room with. It's what life is. It's a series of rooms and who we get stuck in those rooms with adds up to what our lives are.” Sentimentálnejšia epizóda, v ktorej tvorcovia opäť prezentujú emocionálnu stránku House-ovho charakteru, respektíve jej hľadanie. V hlavnej úlohe Katheryn Winnick aka Lagertha z Vikingov. Osobne preferujem buď časti so zapeklitejšími prípadmi alebo humornejším naladením. Ako obzvláštnenie série však neurazí… ()

Reklama

Reklama