Reklama

Reklama

Hra na skrývačku

  • Česko Hra na schovávanou (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Robert De Niro hrá úlohu starostlivého otca a vdovca Davida Callawaya v napínavom thrilleri Hra na Schovávačku. Dakota Fanning stvárňuje jeho mladú dcéru Emily, ktorá skrýva neuveriteľné tajomstvo. Na začiatku príbehu náhle zomrie Callawayova manželka Alison (Amy Irvingová). Otec a dcéra sa presťahujú do severnej časti štátu New York, aby sa Emily zbavila spomienok na život s matkou v Manhattane. Osamelé dievča si vytvorí imaginárneho priateľa Charlieho. Spočiatku považuje David Charlieho za príjemné rozptýlenie smutnej Emilinej dušičky, ale po sérii hrozných udalostí, ktoré začnú ich život sprevádzať, dospeje k záveru: Charlie možno skutočne existuje... Ak áno, Emily by sa s ním mala prestať kamarátiť. Len aby nebolo neskoro. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Laura a její Gladiátor

Laura a její Gladiátor

23.05.2006

Kdysi byla známa širší divácké obci především jako dvorní herečka tvůrce bizarních filmových klenotů Davida Lynche (Hra na schovávanou s Robertem De Nirem v hlavní roli a hvězdou projektu je oscarový… (viac)

De Niro znovu zasahuje!

De Niro znovu zasahuje!

08.03.2006

Po několika ne zrovna ukázkových filmech zkušeného matadora Roberta De Nira se dočkáme ambicióznějšího projektu, kterým by se živá legenda mohla vrátit do kdysi tak úspěšně zajetých kolejí.… (viac)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (viac)

Reklama

Reklama