Reklama

Reklama

Jurský park 3

  • Česko Jurský park 3 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Doktor Alan Grant (Sam Neil), paleontológ svetového mena, sa i naďalej venuje štúdiu dinosaurov. Práve sa mu podarilo dokázať, že velociraptory disponovali vysokou inteligenciou a schopnosťou vzájomnej komunikácie. Ale na otrasné osobné stretnutia s pravekou faunou sa snaží zabudnúť. Závratná finančná ponuka manželov Kirbyovcov (William H. Macy, Téa Leoniová), ktorí si chcú zalietať nad Isla Sorna, spôsobí, že sa spolu so svojím asistentom stane ich odborným sprievodcom. Keď však lietadlo zamieri na pristátie, pochopí svoj omyl. Tí dvaja – nie príliš bohatí rozvedení partneri – práve na Isla Sorna stratili štrnásťročného syna Erica (Trevor Morgan) a sú odhodlaní ho zachrániť stoj čo stoj. Niekdajšia základňa Jurského parku je v troskách, ale dinosaurom sa tu darí a človek je pre nich nevítaným votrelcom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (587)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Sterilita scenára najviac ubližuje tomuto poctivému béčku. Vďaka-bohu sa film nesnaží hrať na nejaký veľký trhák, podriaďuje tomu minutáž, ale tá okubijúca absencia deja ma absolútne zarazila. Spielberg sa pod film podpísal len ako producent, takže aspoň ako-tak dohliadol na svojou spoločnosťou na audio-vizuálnu stránku filmu. Postavy a dialógy škrípu, úplne v rovnováhe nie je ani realistickosť, ale napokon sa to dalo odsledovať bez ujmy na zdraví. 60%. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack: 1. Isla Sorna Sailing Situation ,2. The Dinosaur Fly-By ,3. Cooper's Last Stand ,4. The Raptor Room ,5. Raptor Repartee ,6. Tree People ,7. Pteranodon Habitat ,8. Tiny Pecking Pteranodons ,9. Billy Oblivion ,10. Brachiosaurus On The Bank ,11. Nash Calling ,12. Bone Man Ben ,13. Frenzy Fuselage ,14. Clash Of Extinction ,15. The Hat Returns/ End Credits ,16. Big Hat, No Cattle, ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Tyranosaura vystriedal hrôzostrašnejší tvor, čo bol správny ťah a vracia sa náš hrdina z prvého dielu - Grant, ale samozrejme, že sa tu objavujú aj nové tváre. Príbeh je vlastne jednoduchý. Priznám sa, že som mal obavy, že to bude najhoršie z celej trilógie a čudujme sa, bolo to lepšej ako podivná dvojka. Jasné, je tu veľa vecí, ktoré by sa asi nedali len tak prehliadnuť, ako prežiť pád lietadla, 8 týždňov medzi zabijakmi, či útok raptorov. Práveže ale mi to tu vôbec nevadilo a film bol príjemným prekvapením. Je pravdou, že už to nie je ako prvý diel, čiže film s príbehom a posolstvom, je to akčná naháňačka, ale tu to fungovalo dosť dobre. Dobrý film. ()

Niktorius 

všetky recenzie používateľa

Nepříliš napínavé a nečekaně skromné pokračování Jurského Parku. Jako standartní honička s dinosaury či jinou havětí však tento výcuc "toho co bylo v knize, ale nedostalo se to do předchozích filmů" funguje celkem spolehlivě. Zakroutil jsem si hlavou nad směšným soubojem spinosaura s T-Rexem, zasmál jsem se "mluvícím" raptorům a podivil jsem se nad novým vědeckým poznatkem, že dinosauří žaludek je místem vhodným pro spolehlivý příjem radiotelefonního signálu, ale na konci filmu jsem nebyl nijak naštvaný či zklamaný. P.S: Osobně bych telefon čerstvě vytažený z dinoouařích výkalů nejprve alespoň trochu otřel o trávu - Američané mají zvláštní chápání hygieny :-) ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (37)

  • Velociraptor, kterého ve snu vidí dr. Alan Grant (Sam Neill), se mu ve skutečnosti zdát nemohl. V té době neznal „nový“ vzhled velociraptorů s červenýma očima, modrou kůží a pernatou chocholkou. Jediné velociraptory, které do té doby poznal, byli ti z Isla Nublar z původního Jurského parku (1993) s šedozelenou kůží, zelenýma očima s protáhlými zornicemi a bez peří. (Landauer)
  • Malý letoun, kterým výprava přiletí na ostrov, je typ Beechcraft B200 Super King Air. (Foxhound#1)

Súvisiace novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (viac)

Reklama

Reklama