Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Akčný
  • Krátkometrážny
  • Dráma

Recenzie (1 382)

plagát

Zaklínač: Vlčí sen (2021) 

Poprosím spísať petíciu aby Netflix prestal označovať všetko animované ako anime film. A okrem toho to bola aj nuda.

plagát

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho (2019) (seriál) 

Samozrejme, že ani ja som si nenechala ujsť túto limitovanú sériu o Tedovi Bundym. Podľa názvu série som očakávala niečo trošku iné. Ruka hore kto očakával, že takmer celý dokument bude rozprávať detaily z miest činu.. Napriek mojím nenaplneným očakávaniam, som bola naozaj veľmi spokojná. Veľmi dobre spracovaný dokument a veľmi dobre zvolená hudba, ktorá dodávala tú správnu atmosféru. Ted Bundy mi samozrejme nie je cudzí ale naozaj ma prekvapila, a možno aj zaskočila, jeho arogancia a egocentrickosť, no i humor a charizma. Nie je pre mňa prekvapením, že ženy mali pre neho slabosť, so mnou by to mal asi tiež veľmi ľahké a bol by to rýchly proces.

plagát

Zberateľ kostí (1999) 

Na tento film som sa chystala niekoľko rokov. Konečne som sa k nemu dopracovala a som dosť sklamaná. Prípad sám o sebe bol zaujímavý a ja ako vždy ocením v takýchto filmoch i morbídnosť. Avšak to tento film nezachránilo. Aj keď si stále nahováram, že mám skvelú dedukciu, tak v skutočnosti ju nemám. Po tomto filme to však asi prehodnotím, a možno si to vložím i do životopisu. Vôbec nebolo ťažké prísť na to, kto ako podozrivý vyzerať má, a kto ním nakoniec skutočne je. Film vás tak obral o ten super pocit prekvapenia v momente odhalenia vraha. Verím, že kniha to zvládla oveľa lepšie, aj keď som ju nečítala. Na môj vkus až príliš veľa detailných záberov na tváre hercov, niekedy mal človek(teda ja) pocit, že uvidím i chĺpky v nose a kamera sa bude približovať až kým jednému z hercov nenarazí na čelo. Upotený Denzel takisto nič moc, ale ako filmová jednohubka to zas nebola taká tragédia.

plagát

Rok jedna (2009) 

Tento film je presne ten, ktorý je lepšie vidieť s partiou totálne uletených priateľov, ktorí vždy podsunú nejakú kultúrnu vložku ku každej scéne. Všetko sa zrazu zdá byť vtipnejšie ako v skutočnosti je, inak by ste tomu zrejme dali odpad.

plagát

Johnny English sa vracia (2011) 

Dávam jednu hviezdičku z nostalgie. Ešte pár rokov dozadu by som sa na tom pravdepodobne zasmiala ako pri jednotke, pretože v tom veku mi bolo vtipné všetko, ale tentokrát nie. Myslela som si, že sa z toho vyvlečiem a tak som nenápadne povedala: musím ísť pišať, dopozeraj to bezo mňa. No bohužiaľ keď som sa vrátila film si na mňa počkal tam kde sa pred odchodom zastavil. Škoda. Johnnyho ako postavu mám rada a som vlastne mierne sklamaná, že nebola som schopná oceniť tento film. Neviem či môj humor starne spolu so mnou, alebo sa zo mňa stáva stará zatrpknutá žena (no to už vlastne i som) ale druhý Johnny ma naozaj nudil.

plagát

Captain Marvel (2019) 

Feminizmus na nás útočí zo všetkých strán ako lačný šakal, tak prečo na to "nenápadne" neupozorniť i v tejto báchorke pre dnešné tínedžerky, čo si do kina oblečú tričko so Supermanom v domnienke, že ide o jeden a ten istý merchandise. Nie. Teraz vážne. Z tohto filmu priam srší feminizmus a ženská emancipácia. Chcelo sa mi z toho naozaj blejt. Väčšina Marveloviek je kvôli ratingu iba nejakou detskou báchorkou a Captain Marvel je dokonca detskou báchorkou pre dnešné takzvané silné a nezávislé ženy tohto storočia (samozrejme tieto silné a nezávislé Ženy s veľkým Ž, ešte stále žijú s rodičmi a dostávajú vreckové). Aspoň, že tam bol ten kocúr.

plagát

Scooby-Doo a démon na pretekoch (2016) 

Prosím, už žiadne Scooby-Doo filmy s WWE postavami. Pre mňa najhoršia kombinácia aká môže byť- nudné preteky na autách a nudné postavy z WWE v Scooby-Doo filme. Vidím, že to tu má celkom dobré hodnotenia ale mňa nezaujali ani hlášky, ani prostredie a dokonca i záporák bol oničom. Sama som prekvapená, že to píšem ale bolo to dokonca horšie ako film Záhada kolem Wrestlemánie. Nerada to píšem, ale som veľmi sklamaná, a čakala som, že oproti minulému WWE filmu sa polepšili. Páni, tento komentár začína byť ako prvý wrestlingový Scooby film, kde takmer v každej druhej vete bolo povedané WWE.

plagát

Star Wars: Síly osudu (2017) (seriál) 

Zhliadnutá prvá i druhá séria a za mňa spokojnosť. Síce nie úplná, ale vidím ako tu ľudia na to iba hundrú, a preto prilepšujem. Áno je to pre deti, áno je to od Disney, a preto to je také aké je. Ale väčšina je tu banda zabrzdených debilov čo sa nechajú unášať prúdom debility na čsfd, a tak väčšina hodnotení a názorov tu stojí fakt za hovno. Vadí im, že je to krátke, vadí im tamto, vadí im všetko. Vy debilkovci, a to, že je to o Star Wars vám náhodou nevadilo? Nechápem prečo sú niektorí ľudia tak primitívni a nechajú sa ovplyvňovať sračkami typu: je to od Disney = je to o hovne. Pozrú dve časti, pomädlia si ruky, popukajú prsty, a potom napíšu naozaj vyčerpávajúci komentár typu: disney bla bla sračka. Vypnú počítač, a ešte týždeň sú pyšní na svoj yntelygentní skvost na čsfd. Mňa osobne čo trápilo bolo to, že to bolo celé o Rebeloch a light side. Dark side tu nedostala žiaden priestor. A mužské pohlavie teda tiež moc nie. Sú to krátke sketche, nechápem prečo v tom hľadáte príbeh. Si pozrite teda plnohodnotný seriál o Star Wars ako je Clone Wars. Ale samozrejme na to tiež budú niektorí pindať, lebo ako inak je to pre deti....

plagát

Mestečko záhad (2012) (seriál) 

Takže zahliadla som tu veľmi primitívny komentár typu: je to moc Disney. Predpokladám, že dotyčná osoba uvidela úvodnú scénu s nadpisom Gravity Falls, v hornom rohu televízora nápis Disney Channel, pozrel si prvých 10 minút, a potom nahnevaný vypol televízor, pretože nedávajú Mickeyho Klubík. Polovica videla jednu, dve, možno AŽ štyri časti (áno myslím presne teba) na Disney channel, aj to iba preto, že doma majú malých hnusných harantov, kvôli ktorým kanál beží. Pretože komentáre s jednou vetou mi vôbec neprídu, že dotyčný pozrel obidve série a všetky epizódy. V komentároch jasne vidieť, kto tomu čas venoval a kto nie. Gravity Falls je síce animák ale má príbeh, je to vtipné (samozrejme na to treba mať trošku iný vkus na humor, nie taký suchý a silený a lá Prima Cool) a má to i zaujímavú zápletku, ktorá nie je tak ľahko priehľadná. V dnešnej dobe málokto ocení animák a väčšina mu nedá šancu iba z princípu, že je to animák z Disney Channel. Tak potom aj vyzerá hodnotenie a komentáre dotyčných osôb.

plagát

Slasher - Kdo za to může (2017) (séria) 

Vzhľadom na lepšie hodnotenia pri prvej sérii som mala isté očakávania. Posledná epizóda bola ako tak fajn pre rozuzlenie, no zvyšok a tých 7 epizód bolo pre mňa neskutočné trápenie. Vyslovene som sa nudila, a i škrabkanie si análu a špáranie sa v nose mi pripadalo v tej chvíli ako rozhodne lepšie strávený čas, ktorý som bohužiaľ zabila práve týmto "skvostom". No a samozrejme zbraň s unlimited ammo úplna nádhera v tomto seriáli. Už po pár epizódach som si želala aby tam skapali všetci naraz a mohla som si tento seriál odškrtnúť ako pozretý. K ani jednej postave som si nedokázala vytvoriť žiadne sympatie. Samozrejme z jednoduchého dôvodu, všetky postavy boli banda debilov, a okrem toho, že si tam všetci išli na nervy, išli na nervy aj mne. Motta "Everybody is a suspect" sa tvorcovia držali naozaj doslova. Až na to, že ak nie ste zabrzdení je jasné, kto vrahom je, prinajlepšom s kým bude finále. Scény s minulosťou jednotlivých postáv tu vyskakovali na vás v každej epizóde ako polonahý verbal v prešívanom kabáte v parku. Samozrejme okrem dvoch. Takže nebolo to naozaj ťažké ani s mojím mozočkom a lá veľkosť vlašského orechu. Dokonca nebolo ani prekvapením, kto bude v jednotlivej epizóde na rade. Na to ani dedukciu Sherlocka Holmesa netreba. Sklamanie.