Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(7)

Recenzie používateľa chup44 k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2015) (S01) 

Môže byť, bavilo ma to viac, ako Na nože, po trapnej prvej sérii Masterchefa veľký posun vpred. Traja porotcovia sú sympatický, škoda, že pán Fichtner je taký nemastný no, Kalina je ten lepší a Raditsche zasa prísnejší. Ale je to fajn, nato že je to na TV Nova a celkovo na dnešnú televíznu tvorbu je to nadpriemer :-) ()

Série 3 (2019) (S03) 

Je to taká typická americká blbosť, ako boli aj predchádzajúce dve série. Hudba ako z blockbusteru/drámy, niekedy zbytočné komentáre súťažiacich, porotcovia musia byť dramatický,jeden drsnejší, skrátka, čo im réžia nakáže. Ale! Kvôli receptom a zaujímavým výzvam je to pozerateľné, čo sa o väčšine súčasných televíznych relácií povedať veru nedá... K porotcom len jediná výhrada, konkrétne k pánovi Forejtovi. Nechápem, prečo raz súťažiacemu tyká, potom mu zas vyká. V tomto sú kolegovia (aj bývalí) profesionálnejší a zo slušnosti by mali vykať každému, aj keď má len 18 rokov. ()

Série 4 (2020) (S04) 

Update: Kur*a za tie 4 sezóny nebola ani v jednej tak afektovaná a nesympatická osoba, ako tu tá malá pani, čo schudla. A jej slovník, keby to bolo raz za čas, ok, ale toto je neustále. Ach bože, nech je čím skôr preč. Bojím sa však, že práve ona tam bude až do konca. Komentár z minulej série platí aj teraz :” Je to taká typická americká blbosť, ako boli aj predchádzajúce dve série. Hudba ako z blockbusteru/drámy, niekedy zbytočné komentáre súťažiacich, porotcovia musia byť dramatický,jeden drsnejší, skrátka, čo im réžia nakáže. Ale! Kvôli receptom a zaujímavým výzvam je to pozerateľné, čo sa o väčšine súčasných televíznych relácií povedať veru nedá... K porotcom len jediná výhrada, konkrétne k pánovi Forejtovi. Nechápem, prečo raz súťažiacemu tyká, potom mu zas vyká. V tomto sú kolegovia (aj bývalí) profesionálnejší a zo slušnosti by mali vykať každému, aj keď má len 18 rokov.” ()

Reklama

Reklama