Reklama

Reklama

Dva a pol chlapa

(seriál)
  • Česko Dva a půl chlapa (viac)
Ukážka z filmu 17
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrajú:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (viac)
(ďalšie profesie)

Série(12) / Epizódy(261)

Obsahy(1)

Nezávislému mužovi do života nečakane vstúpi jeho brat a 10-ročný synovec... Charlie (Charlie Sheen) je slobodný muž, ktorý má dom na pobreží, jaguára v garáži a priťahuje pozornosť krásnych žien, ktoré sa nepýtajú na cit. Jeho ľahkovážny a neformálny životný štýl je však narušený, keď sa k nemu nasťahuje jeho brat Alan (Jon Cryer) so svojím synom Jakeom (Angus T.Jones). Spolu títo dva a pol chlapi konfrontujú rôzne životné princípy a stoja pred mnohými životnými výzvami. A to im ustavične dýcha na krk ich večne kontrolujúca matka Evelyn (Holland Taylorová), Alanova odcudzená manželka Judith (Marin Hinkleová) a nemožno zabudnúť ani na Rose (Melanie Lynskeyová), ženu jednej noci a súčasnú susedku Charlieho, ktorá sa chce stať súčasťou jeho života a je ochotná pre to urobiť naozaj čokoľvek... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Shakers

Shakers (hodnotenie, recenzie)

stuntmanMIKE

V tých prvých dieloch sa Rose ešte dala, keď tuším Alanovi prilepila na vajca autíčko či komu, už si to moc nepamätám.

Uživateľ reich zmazal svoj príspevok.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnotenie, recenzie)

Shakers

Tak nejhorší je, že s nima odešly i další klasické postavy - Judith, Herb (ten mě mrzí, z toho mohli taky o dost víc vyždímat) a nakonec Jake (i když to chtěl herec sám) a nahradili je postavama od Waldena, které jsou zcela překvapivě slabý jako on.

na príspevok reagoval stuntmanMIKE

Shakers

Shakers (hodnotenie, recenzie)

stuntmanMIKE

To je fakt, stará bola dobrá mrcha, najviac sa mi ľúbilo keď si z nej robili prdel a ani za toho boha nechceli k nej prísť ani na sviatky :-)

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

Shakers

to jsem taky zvedav, jeho telo se sice v oceanu nikdy nenaslo, ale aby ho to odneslo tak daleko, ze by se nemohl 3 roky dostat zpatky, to nevim jak okecaj :-) leda ze by byl celou dobu na ty svatbe v HIMYM.

na príspevok reagoval Shakers, S.W.A.T, KateDee

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

Shakers

inak mne tam dost chyba aj Evelyn ... ich mama... to bola neskutocne dobra postava podla mna... ak sa vrati, tak mam strach, ze len nejak ako homeless, ktory sa stratil a stratil pamat...alebo nieco podobne... ak sa vobec vrati ak to nie je dake promo

na príspevok reagoval Shakers, Mato19, S.W.A.T

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

prave ted jde stara rada s charliem na smichaci, bozi kontrast, charlie umi "zahrat" kocovinu jak malokdo :-D

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnotenie, recenzie)

Shakers

11. s Charlieho lesbickou dcerou je hodně fajn - díky ní se tam vrací ten styl humoru co za Sheena. Neříkám, že je to top, ale u většiny dílů jsem se bavil - jedinej, kterej mě vyloženě sral byl jediný, ve kterym nebyla (Walden a Alan nemaj šanci to sami dva utáhnout). Uznávám, že to s tím, že je lesbička občas přeháněli, ale jinak pecka a Waldona konečně začali psát trochu zajímavě.

 

A na 12. se celkem těším - pokud se budou držet stylu 11., tak by to mohli důstojně ukončit. Navíc když se objevila šance na návrat samotného Sheena, tak se těším ještě víc

na príspevok reagoval Shakers

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnotenie, recenzie)

Sheen na plný čáře, s ním to mělo ksicht a nebylo to jako jiné sitcomy - nikdo si nebral servítky, mělo to koule jako hrom. S Kutcherem je to jenom kastrát toho co to bylo - ale mluvím jen o 9. a 10.sérii, 11. to dost zvedá. A nechápu jako to někomu může přijít drsný - je to hrozně vyměklý a to je dáno Kutcherovou postavou. Navíc odstranily ty postavy, které tu drsnost dělaly a s Alana udělali parodii sebe sama.

na príspevok reagoval Shakers

NightPorter

NightPorter (hodnotenie, recenzie)

TeraBum

tak vzhledem k tomu, ze ten serial byl na charliem postavenej, bylo mu to psany v podstate na telo, hral sam sebe, atd., je samo o sobe to nahrazeni trapnost, navic kutcherem. myslim, ze toho kutchera ti jako lepsiho rekne tak 1-2%... ale jako nic proti, kazdej ma jinej vkus... charlie uz by stejne vic jak 2 sezony asi nevydrzel, nejak nam zacal hrozne starnout :-/

na príspevok reagoval jurama525

aeon

aeon (hodnotenie, recenzie)

TeraBum

Určite Sheen. Kutchera som nikdy nemala rada páčil sa mi len v Osudovom dotyku. Ale musím uznať že ma milo prekvapil. Bola to asi ťažká úloha naskočiť do rozbehnutej série, a nahradiť Sheena,  myslím, že to zvládol veľmi dobre a rýchlo som si ho obľúbila. Ale Charlie je len jeden. 

Súvisiace novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (viac)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (viac)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (viac)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (viac)

Reklama

Reklama